do janosik_kowal: kolego chyba nie bardzo zrozumialesc sens tego co napisalem...podkreslam, ze nie interesuje mnie czy dostal za cos czy za nic, mam to gdzies, aczkolwiek wspolczuje poniewaz nie jestem osoba pozbawiona uczuc. chodzi mi tylko o okreslenie polaka przez drugiego polaka!!! "polaczek"???
slawekcbr komentarz trafil chyba do odbiorcy konkretnie hehe..i dobrze napisales! sama prawda! wielka norweszka sie znalazla pff...dobrze, ze jeszcze pisze po polsku hahah...niedlugo jezyka zapomni szkoda goscia, zawsze szkoda czy szukal zaczepki czy nie moze akurat wtedy nie szukal.
slawekcbr- a jak można inaczej nazwać naszego obywatela???Może rusek albo niemiec-co??? A może Ty nie jesteś Polakiem??? I uważasz się za kogos innego!!??
a co do "powiatowego mysliciela"...hmmm...Polakiem czy Norwegiem sie jest niezaleznie od tego czy sie ma poukladane we lbie czy nie...abstrahujac od naszego obywatela...Breivik nie jest Norwegiem??? slyszales kiedys taka opinie ktora by wyszla od Norwega??
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.