powiedz ruda > na chuj ty sie meczysz?(!)
zamiast komentowac mnie i komentujących, skup sie na komentowaniu tego co pod komentarz poddane!
Płace bo musze, bo rząd norweski postanowił utrzymywac kilkaset tysiecy nierobów+takie panny jak ty, co to na czarno pracują/beda pracowac.......
a czy ja tu jestem/bede tydzien, czy rok, to tylko i wyłacznie moja sprawa,a tobie chuj do tego!
Siedzisz w zasyfiałym bytomiu i uwazasz,ze masz prawo wypowiadac sie na temat norwegii,polaków tu pracujących i przepisów/prawa tu panujacego?(!)
zamknij rudą face i do budy!
ps: owszem, nie jestem norwegiem, ale ponosze takie same koszty i płace takie same podatki,wiec skoro mam prawo do głosowania, to mam tez i prawo sie wypowiadac!
jesli obcokrtajopwiec w pl pracuje uczciwie i płaci te same podaatki, to ma takie samo prawo głosu co polak!
Jestes w czarnej dupie, wiec pojecia nie masz ile tysiecy/milionów norwegów jest NIEzadowlonych z sytuacji i poziomu zycia we wlasnym kraju....
Ty dostaniesz przelew od lolka raz na 2 mies, to norwegia jest dla ciebie rajem.....
głupia jestes,a kreujesz sie na dojrzałą i mądrą kobiete......
ps II : O bytom sie nie martw, tam nie ma potrzeby podkładania bomby, bo niedługo sam sie zawali,wiec dawaj drapaka póki czas!