Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lippestad żąda dostępu do mediów dla Breivika - Norwegia

Czytali temat:
(470 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lippestad żąda dostępu do mediów dla Breivika
po tym co zrobil powinien byc pozbawiony wszelkich praw....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
zgadzam sie z toba. i to co pisza ze powinien miec kontak ze swiatem w sensie byc informowany co sie dzieje wydaje mi sie zupelnie pozbawione sensu. Norki juz zmiekly i zapomnialy co sie stalo. o to w tym wszystkim chodzi zeby czul ze ponosi kare a nie jeszcze codziennie poranna kawka + gazetka beda dostarczane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
ale to nie znaczy, ze trzeba go z premedytacja zabic Kamilu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jeszcze kiedys bedziecie go ciepło wspominac.........

to ze zbrodnia była okrutna, to mały pikus.......
Trzeba sie zastanowic i zrozumiec jakie miała przesłanie......
Kamil > badz spokojny!
Takich jak Anders jest o wiele wiecej i to kwestia czasu.....
Mam tylko nadzieje,ze nastepnym razem nie zgina młodzi ludzie, a "mądrale" ustanawiający tutejsz prawo!
Zebym ja kurwa musiał płacic 17tys podatku? (!!)
A te downy siedzą w tych swoich gettach i robią nic.......
Anders > pleace tilbake!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof .
(blitz)
Wiking
Ale jednak cos trzeba zrobic, sprawa sie sama nie rozwiaze. Muslimy juz teraz mnoza sie jak kroliki i cos tam belkocza o jakims prawie szariatu. Ogien zwalczaj ogniem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
marianek73 napisał:

Kamil > badz spokojny!
Mam tylko nadzieje,ze nastepnym razem nie zgina młodzi ludzie, a "mądrale" ustanawiający tutejsz prawo!
A te downy siedzą w tych swoich gettach i robią nic.......
Anders > pleace tilbake!

Przeciez to od ciebie zalezy ile zaplacisz podatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
abstrahujac od tresci artykulu, co to znaczy 'pleace tilbake'???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:

Kamil > badz spokojny!
A te downy siedzą w tych swoich gettach i robią nic...
....
Anders > pleace tilbake!

Nie chcesz tyle płacić to jedź do Polski!!
Ty nie jesteś norwegiem!

Co ciebie interesi kto tam siedzi i robi nic?? Ani nie podoba ci sie zycie w Norge, ani nie chcesz tam zostać i tylko odliczasz dni ( w twoim przypadku lata) do powrotu na łono ojczyzny.

Ty bys się nie złościł, że ci sąsiad obcokrajowiec co to za chwile wraca do siebie, osądza i wpiernicza się w nie swoje sprawy??

Po za tym...
W tych biurowcach pracowały sekretarki, sprzataczki, stróże, tłumacze itp. ot zwykli ludzie, którzy za "ogólną sytuację" nie byli odpowiedzialni..

To tak jakbyś popierał podkładanie bomb jako swoisty "protest song". Jak się komuś coś nie podoba albo chce coś wymusić:
- polecamy bombę, najlepiej o za dużej sile rażenia, żeby jeszcze w sąsiedniej restauracji całe rodziny poległy.... Przesłanie bedzie lepsze..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
powiedz ruda > na chuj ty sie meczysz?(!)

zamiast komentowac mnie i komentujących, skup sie na komentowaniu tego co pod komentarz poddane!

Płace bo musze, bo rząd norweski postanowił utrzymywac kilkaset tysiecy nierobów+takie panny jak ty, co to na czarno pracują/beda pracowac.......

a czy ja tu jestem/bede tydzien, czy rok, to tylko i wyłacznie moja sprawa,a tobie chuj do tego!
Siedzisz w zasyfiałym bytomiu i uwazasz,ze masz prawo wypowiadac sie na temat norwegii,polaków tu pracujących i przepisów/prawa tu panujacego?(!)
zamknij rudą face i do budy!

ps: owszem, nie jestem norwegiem, ale ponosze takie same koszty i płace takie same podatki,wiec skoro mam prawo do głosowania, to mam tez i prawo sie wypowiadac!

jesli obcokrtajopwiec w pl pracuje uczciwie i płaci te same podaatki, to ma takie samo prawo głosu co polak!
Jestes w czarnej dupie, wiec pojecia nie masz ile tysiecy/milionów norwegów jest NIEzadowlonych z sytuacji i poziomu zycia we wlasnym kraju....
Ty dostaniesz przelew od lolka raz na 2 mies, to norwegia jest dla ciebie rajem.....
głupia jestes,a kreujesz sie na dojrzałą i mądrą kobiete......
ps II : O bytom sie nie martw, tam nie ma potrzeby podkładania bomby, bo niedługo sam sie zawali,wiec dawaj drapaka póki czas!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:
powiedz ruda > na chuj ty sie meczysz?(!)

zamiast komentowac mnie i komentujących, skup sie na komentowaniu tego co pod komentarz poddane!

Płace bo musze, bo rząd norweski postanowił utrzymywac kilkaset tysiecy nierobów+takie panny jak ty, co to na czarno pracują/beda pracowac.......

a czy ja tu jestem/bede tydzien, czy rok, to tylko i wyłacznie moja sprawa,a tobie chuj do tego!
Siedzisz w zasyfiałym bytomiu i uwazasz,ze masz prawo wypowiadac sie na temat norwegii,polaków tu pracujących i przepisów/prawa tu panujacego?(!)
zamknij rudą face i do budy!

ps: owszem, nie jestem norwegiem, ale ponosze takie same koszty i płace takie same podatki,wiec skoro mam prawo do głosowania, to mam tez i prawo sie wypowiadac!

jesli obcokrtajopwiec w pl pracuje uczciwie i płaci te same podaatki, to ma takie samo prawo głosu co polak!
Jestes w czarnej dupie, wiec pojecia nie masz ile tysiecy/milionów norwegów jest NIEzadowlonych z sytuacji i poziomu zycia we wlasnym kraju....
Ty dostaniesz przelew od lolka raz na 2 mies, to norwegia jest dla ciebie rajem.....
głupia jestes,a kreujesz sie na dojrzałą i mądrą kobiete......
ps II : O bytom sie nie martw, tam nie ma potrzeby podkładania bomby, bo niedługo sam sie zawali,wiec dawaj drapaka póki czas!

Oj.. jakie nerwy Ziółka polecam
nazwy miast i państw pisze się z dużej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok