Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(471 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty mnie nie pouczaj, bo radze sobie doskonale z polskim!
Nie przywiązuje do tego przesadnej uwagi, a zwłaszcza do zawszonego bytomia!
Uyzwam caps-a i owszem, ale nie zawsze kiedy trzeba (moze lenistwo).....

ps: w dalszym ciagu uwazam,ze nie masz prawa wypowiadac sie na temat zycia i zwyczajów w (N)norwegii, a zwłaszcza ublizac mieszkancom(polakom) ww kraju!
Nie mieszkasz tu, nie wiesz ocb,wiec daruj sobie, bo z kazdym postem sie coraz bardziej kompromitujesz!
Doszło do tego,ze zaczynasz komentowac przedmówców, bo nie masz nic do powiedzenia(bo i skąd)......
zmykaj do "muzyki" "młode mamy" albo na onet drapaka dawaj, tam bedziesz gwiazdą

ps II: Zgłosiłas sie do kalendrza?
mam nadzieje, bo nie wybaczyłbym ci tego.......
taka foka powinna byc na okładce, a nie tylko w lutym np....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:

ps: w dalszym ciagu uwazam,ze nie masz prawa wypowiadac sie na temat zycia i zwyczajów w (N)norwegii, a zwłaszcza ublizac mieszkancom(polakom) ww kraju!

Że niby ja? Dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
Marianek wyluzuj bo teraz to TY sie kompromitujesz, wyladowujac agresje na bogu ducha winnej diewczynie co Ci kilka slow prawdy powiedziala.. Wiemy ze prawda w oczy kole ale slapp av!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ciebie widze kole bardziej niz mnie....
Obserwuje juz od dłuzszego czasu, ze szukasz pretekstu zeby mi sie dobrac do dupenki.....

Czyzbys mściwa była i pamietliwa........?
A moze masz tez ten sam magiczny kolor włosów co twoja new psiapsiółka

Nie ty jedna "dostałas po łapkach" i nie raz jeszcze dostaniesz, bo czujne oko marianka obserwuje cie non stop,a ze poglądy mamy inne,to kwestia czasu kiedy znów sie zetrzemy.....
A tymczasem relax- weekend w koncu : )

ps: ona bogu ducha winna?
całe zło tego swiata, to przez nią!
To ona wkurwiła ABB i efekt juz znamy.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok