Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2111 niezalogowanych)
19 Postów
Robert Wesołowski
(robert14421)
Wiking
czyli że wy jesteście tacy mądrzy i robicie wszystko najlepiej a ta zdecydowana większość Polaków która na was nie głosowała podkreślam zdecydowana bo ok 70 % z tych co głosowali to lemingi czy jak to tam napisałeś a Ja piszę że to światczy o Twojej inteligencji a raczej jej braku i o Twoim prostactwie." odwróć się za siebie czy nie masz ogona..." jeśli wiesz o czym piszę czy to stare polskie przysłowie może nie jest Ci znane lub za trudne żeby je zrozumieć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Zbigniew Cichoń
(zbyszekc)
Wiking
Panie robert 14421 nie zauważułem żeby ktoś nazywał Pana lemingiem. To Pan głośno wykrzykuje, że że Pan nim jest. I nawet podał Pan na to dowody. Widzę że nie stać Pana na samodzielne myślenie. A jak Pan nie chce żeby się z Pana śmiano to lepiej niech Pan nauczy się gramatyki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Milewski
(milewski1982)
Wiking
tez ludzie maja problemy, sprawa glosowania to indywidualny wybor i nie powinno sie zbytnio na ten temat duskutowaz ze wzgledu NA ZBYT DUZA WRAZLIWOSC niektorych osob, polityka, religia to zbyt trudne tematy...lepiej sie nie wypowiadac, niech kazdy idzie i zaglosuje i za przeproszeniem swoj glos niech wsadzi sobie w ...bo wiadomo ze i tak nie mamy zbyt duzego wplywu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Robert Wesołowski
(robert14421)
Wiking
zbyszekc napisał:
Panie robert 14421 nie zauważułem żeby ktoś nazywał Pana lemingiem. To Pan głośno wykrzykuje, że że Pan nim jest. I nawet podał Pan na to dowody. Widzę że nie stać Pana na samodzielne myślenie. A jak Pan nie chce żeby się z Pana śmiano to lepiej niech Pan nauczy się gramatyki.

właśnioe samodzielnie wymyśliłem że jsteś beszczelna pisowska świnia która ma na celu jak inne pisowskie świnie obrażanie innych i dla tego nie zamieżam więcej odpowiadać na twoje posty bo z ku... nie tańczę a z piosowskimi świniami nie koresponduję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Robert Wesołowski
(robert14421)
Wiking
polonista pierdol... się znalazł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów