Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1938 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
chodzi o to,zeby mosiek przestał wszytskim dookoła ublizac,bo nie jest tak,ze siedzi sobie na pólnocy przed kompem i cisnie od cichodajek, smieci,itp wszytskim na forum bez konsekwencji......
skonczyly sie czasy takich jak on i trza sie liczyc z tym,ze mozna czasem zaliczyc zonka za obrazanie ludzi......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
nie tylko on ma taki akurat styl,mnie tez czasem wkurzy ,czasem ma racje a czasem nie,ale jak niewiele osob na tym forum podpisuje sie pod tym co pisze wlasnym nazwiskiem i imieniem nie jest bezimiennym ujadajacym kundlem chowajacym sie za nickiem,uszanuj to .to tyle,co do waszego sporu to sie nie wypowiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...veileder?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
taaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
chodzi o to,zeby mosiek przestał wszytskim dookoła ublizac,bo nie jest tak,ze siedzi sobie na pólnocy przed kompem i cisnie od cichodajek, smieci,itp wszytskim na forum bez konsekwencji......
skonczyly sie czasy takich jak on i trza sie liczyc z tym,ze mozna czasem zaliczyc zonka za obrazanie ludzi......
Posłuchaj PRZYGŁUPIE ...
I TO BARDZO UWAŻNIE ...
... CZYTAJ ...
---
JEŻELI OD DZISIAJ , COKOLWIEK STANIE SIĘ Z MOIM MIESZKANIEM , NIE TAK JAK BYŁO DO DZISIAJ ...
TO TY ODPOWIESZ ZA TO WSZYSTKO FINANSOWO ... i KARNIE...!.
WŁAŚNIE ZGŁOSIŁEM TWÓJ POST ...POLSKIEJ POLICJI W MOIM MIEŚCIE . JAKO STALKING... NA TYM FORUM .

-----
Po prostu tekst ten jest czystym szantażem i tyle .
Dostałem odpowiedź , że rozpoczęto przygotowanie wstępne w Twojej sprawie .
I tyle w tym temacie z Tobą w Tle .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
i sie narobilo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
hahahahhahahahhhahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahha
powinienes jeszcze prezesowi jarosławowi i ministrowi ziobro zgłosic..........
Ale mnie rozjebałes dziadek,normalnie masakra
hehhehehhhe bede usypiał z usmiechem na ustach
jestes moim HERO od dzis!
Sapiesz do wszystkich,ublizasz,besztasz ludzi z błotem,a jak przyjdzie byc mezczyzną,to srasz w te swoje fioletowe majtole jak mały boyek
ps: mieszkanie nie jest twoje,wiec na zapedzaj sie.............
Mam nadzieje,ze skopiowałes równiez swoje posty pod moim adresem >typu "smiec,przygłup,debil,itp"
I tak własnie oddzoela sie chłopców od mezczyzn dziadek
Taki bohater,chłop 56 lat,a lamus jakich mało
czekam na wezwanie od tej twojej policji
ps II: Jak bedziesz ublizał w przyszłosci,to pamietaj,ze jestes pod stałym nadzorem kamer video(tylko w trosce o twoje bezpieczenstwo)naturalnie......
PS III: Napisz nam jak to jest zesrac sie w stringi ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
gabryjel
nie przyszło ci na prawdę do głowy że ty odpowiesz 10 krotnie za obrazę
ludzi ty myslisz że ty piszesz tu do kogo do smieci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
gabriel napisał:
marianek73 napisał:
Posłuchaj PRZYGŁUPIE ...
I TO BARDZO UWAŻNIE ...
... CZYTAJ ...
---
JEŻELI OD DZISIAJ , COKOLWIEK STANIE SIĘ Z MOIM MIESZKANIEM , NIE TAK JAK BYŁO DO DZISIAJ ...
TO TY ODPOWIESZ ZA TO WSZYSTKO FINANSOWO ... i KARNIE...!.
WŁAŚNIE ZGŁOSIŁEM TWÓJ POST ...POLSKIEJ POLICJI W MOIM MIEŚCIE . JAKO STALKING... NA TYM FORUM .

-----
Po prostu tekst ten jest czystym szantażem i tyle .
Dostałem odpowiedź , że rozpoczęto przygotowanie wstępne w Twojej sprawie .
I tyle w tym temacie z Tobą w Tle .

A ja mysle ze powinienes dostac klapsa fioletowa parowko..przydalby sie maly wolontariusz ktory podsumowalby cie za ujadanie wrednego kundla..to ze jestes zwykla ormowska parowka wiadomo juz od dawna..
Won z podworka, do budy kundlu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lizzi napisał:
gabryjel
nie przyszło ci na prawdę do głowy że ty odpowiesz 10 krotnie za obrazę
ludzi ty myslisz że ty piszesz tu do kogo do smieci:angry:

Nikogo realnego na Tym Forum OSOBIŚCIE NIE OBRAŻAM ...!
Poczytaj sobie Kodeks Cywilny , zanim zaczniesz Oskarżać .

Moje Wypowiedzi Dotyczą Osób Wirtualnych , Posługujących się Nieprawdziwymi Nazwami Własnymi ...
Jak ..."marianek73" ...jakiś tam..."Ibanez"...czy chociażby i Ty niejaka .."lizzi"... ITD...
Jeżeli podacie Swoje Pełna imiona i nazwiska a Ja któremuś z Was Ubliżę , to wtedy będzie to czyn karalny .

Natomiast co innego są groźby karalne , w stosunku do realnego mienia prywatnego , oraz podawanie adresu tego mienia w ramach szantażu ...

Ja na Tym Forum... Nigdy Nikomu Nie Groziłem w Realnym Świecie ...Jak czynią to Niektórzy Tutaj , używając zwrotów z subkultur przestępczych ...
Co innego jest prześmiewanie się ...a co innego jest grożenie PRZEMOCĄ ...

---
Nie bardzo do większości Tutaj trafia iż jeżeli ktoś Ukrywa się pod ..."Nickiem " to go po prostu Niema ...
I tyle ...
Znam Osobiście dziesiątki Ludzi z Tego Forum REALNIE i podczas spotkań mało kiedy rozmawiamy o Forum ... Poza samym faktem iż dzięki Niemu poznaliśmy się .
W realu , jeżeli jakiś Forumowicz , przenosi dyskusję z forum na spotkana /w formie agresywnej./jest przeważnie Ignorowany ...
I TYLE...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok