Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1934 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
mnie tego tlumaczyc nie musisz gdybym mial okazje sam bym skorzystal,a nie jebal 200/240 godzin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kryss napisał:
mnie tego tlumaczyc nie musisz gdybym mial okazje sam bym skorzystal,a nie jebal 200/240 godzin.
Osobiście w trakcie pracy w tym roku w Oslo i Ålesund miałem coś około --200-t . jednak była to praca na wynajmie , właśnie w okresie kiedy Moja macierzysta firma w całości była na permitteringu ...
Może i w Tym roku podobnie się uda ...
Kto wie ... a może pojadę do Kraju i dokończę prawko na kat-C-D-E- bo podobno przepisy mają się zmienić na gorsze dla zdających od Lutego Przyszłego Roku .
Kto wie...!?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
kazdy orze jak moze,wiekszosc z nas jest tu dla kasy a reszta ....niewiem moze dla widokow.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty gabriel to jednak jestes cham,prostak i zwykły popapraniec!
za ta "cichodajke" to w ryj dostac powinienes głupi hanysie!
to,ze dziewczyna zna wiekszzosc kierowców, to nie znaczy,ze daje im dupy!
Ja osobiscie dostarczam towar 1x w tyg to firmy,w której na magazynie pracuje i przyjmuje towar kobietaz pl! czy moja znajomosc z nia, musi oznaczac,ze daje mi dupy????????????????
Kryj dachy,kładz pape i nie pierdol głupot,bo ublizasz porzadnym ludziom ty fioletowy prostaku!
"moi norwedzy" a kto to taki ???
zamienił stryjek siekierke.......
z hanysowa,gdzie kopał(fedrował) wiegiel przeniósł sie na wypizdówek zwanym pólnocną norwegią,gdzie wiekszą czesc roku spedza na wygnaniu z firmy
My tyramy,ale cos z tego mamy,a ty co masz?
wynajety dom,10 letni varebil i nerwowe oczekiwanie na kolejną jałmuzną z NAV...
Poprostu bosko
Wydaje mi sie,ze do konca zycia bedziesz marszczył freda,bo która kobieta zechce takiego chama,nieudacznika,zawistnego i wrednego lamusa?(!)
cham bedzie chamem na wieki wieków amen!
PS: Popatrz na naszego jasia (jasta),chłopak sie zmienił,jest milszy i uprzejmy(czasem),a to dowód,ze jest reformowalny!
Czego niestety nie mozna powiedziec o tobie......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Kto wie ... a może pojadę do Kraju i dokończę prawko na kat-C-D-E- bo podobno przepisy mają się zmienić na gorsze dla zdających od Lutego Przyszłego Roku .
Kto wie...!?

tak, zmieniaja sie przepisy > od lutego kretyni twojego pokroju nie beda mogli przystepowac do egzaminu!
Lepiej zebym cie nie spotkał na drodze,bo udziele ci srogiej lekcji pokory!
chyba kategorie ci sie pojebały kapke,bo C,D,E to jakos tak od dupy strony
C+E i ewentualnie D, to rozumiem......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:...Lepiej zebym cie nie spotkał na drodze,bo udziele ci srogiej lekcji pokory!
TY to masz mniemanie o Sobie ...
Tyraj tyraj ...tylko tyle Tobie pozostało ...
Ja swoje w Polsce przez 30 lat już dawno wypracowałem .
Tu w Norge ... ODPOCZYWAM pracując od czasu do czasu coby z formy nie wypaść .
Gdyby nie kierownica , którą trzymasz kurczowo i nerwowo byłbyś NIKIM .
By wejść na dach , trzeba mieć DOBRE zdrowie i "JAJA" .
A Ty pewnie masz stracha wejść na drabinę w pokoju , by zawiesić gardiny ...
UBLIŻASZ bezpodstawnie GÓRNIKOM oraz Hanysom . Czyżbyś również robił w portki jak schodzisz do piwnicy i brak jest akurat światła .
Już Tobie kiedyś pisałem ...
ŚMIEĆ JESTEŚ i twoje miejsce jest w Hasioku i jak na razie wszystkie Twoje wypowiedzi potwierdzają Tą tezę .
Zaczynasz co nie którym , Tutaj dupę lizać , a Oni i tak mają ciebie za Śmiecia ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
pisz po polsku,czyli "hasiok"=smietnik......
napisałem "głupi hanysie" a to nie znaczy,ze ublizam wszystkim hanysom!
Osobiscie znam i bardzo szanuje sporą grupe z górnego sląska,ale zaden z nich nie prezentuje tak niskiego poziomu jak ty!
co do wejscia na dach, to zapewniam cie ze zapierdlam po stromych dachach lepiej od wron i kawek
A czy trzeba miec jaja,zeby tam wejsc?
to ty chyba masz zbyt wysokie mniemanie o sobie?
widziałem juz nie takie cioty jak ty, co po dachach zaspierdalały ja trzeba
wiec nie pochlebiaj sobie mój ty bohaterze
Mówisz dupe liże? hehe masz na mysli,te pochlebne słowa do jasia?
On tez na 100% nie jest,ale bije cie na głowe pod kazdym wzgledem!!!
Dla ciebie moge byc i smieciem,bo kompletnie mi nie zalezy na dobrym słowie z twoich ust!
Jestes lamusem i twoje miejsce jest na permiteringu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
ludzie skonczcie te przepychanki, szkoda marnowac stawow w palcach u rak na takich ludzi jak ten caly gabriel...

Marianek73, zrozum, ze sa osoby, ktore naprawde maja monotonne, smutne i puste zycie i ich jedyna rozrywka jest poobrazanie ludzi na forum - to sprawia, ze czuja sie dowartosciowani Dajmy im te satysfakcje, nie wszystkim sie uklada, nie kazdy ma partnera z ktorym moze spedzic dlugie ciemne wieczory, nie kazdy ma znajomych z ktorymi mozna sie spotkac, posmiac i rozladowac stresy - dla niektorych zabawa zaczyna sie w internecie, gdzie mozna sobie bez konsekwencji (i bez powodu) kpic z innych, a sobie dodawac zaslug

a Ciebie gabriel prosze tylko o jedno - jesli masz potrzebe podzielenia sie komentarzami na temat mojego dawania dupy, to prosze mi napisac wiadomosc prywatna, a nie na forum, szanuj sie troche czlowieku, nie musisz kazdemu koniecznie pokazywac jaki sfrustrowany jestes i jak Ci siano z butow wylazi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
unicornesss napisał:.... jesli masz potrzebe podzielenia sie komentarzami na temat mojego dawania dupy,...i

..DO CHOLERY JASNEJ... CIEMNIEJ... I SZAREJ ...WŁĄCZNIE...

Możesz Mi wskazać w którym miejscu napisałem ... To co Mi TUTAJ NA TYM FORUM starasz się USILNIE Imputować ...!!! ? .

No... wskaż ten tekst !!!

Wiesz ,czytaj dalej ,co ten śmieć wmawia innym i zmienia znaczenie tekstu pisanego , a będziesz podobna jemu .
Ponadto jest takie mądre przysłowie ... " uderz w stół....."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
nazwales mnie cichodajka, tak czy nie? zamiast probowac sie z tego wykrecic i zarzucac mi analfabetyzm, moglbys przeprosic nie, zeby mi zalezalo, taka sugestia tylko i nastepnym razem pisz do mnie na priv, a tutaj zostaw miejsce na komentarze do artykulu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok