Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Proces Breivika z udziałem świadków - Norwegia

Czytali temat:
(203 niezalogowanych)
2 Posty
Łukasz Styczyński
(chinol27)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Proces Breivika z udziałem świadków
na pal z nim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
chinol27 napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Proces Breivika z udziałem świadków
na pal z nim

opamietaj sie człowiecze!
jeszcze bedziesz go dobrze wspominał (mimo wszystko)...........
ta skundlona zaraza sie rozprzestrzeni wszedzie,a wtedy do meczetu bedziesz zapierdalał 3x dziennie!
Wyniki wyborów nie są pocieszajace, bo rzadzacy prawdopodobnie beda kontynuowac droge jaka obrali jakis czas temu, a to zwiastuje kolejne tysiace ciapatych i innych piratów somalijskich dookoła ciebie,wiec mysle,ze zatesknisz za takim breivikiem nie raz! Choc moze w łagodniejszej wersji......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
8,5% ludzi u mnie w komunie ma dosyc pakisow kazdej masci, darmozjadow na socjalu i zaglosowalo na FRP.... ciekawe co powie te pozostale 91,5% za kilka lat jak biali beda czarnymi w tym kraju... yhm...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
oj bedzie bedzie,niech tylko wiecej swich wyksztaklca i do polityki wepchna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(irekkeri)
Wiking
,,opamietaj sie człowiecze!
jeszcze bedziesz go dobrze wspominał (mimo wszystko)."

Naprawde smutno mi sie robi jak czytam pozytywne wypowiedzi na temat czlowieka ,ktory zamordowal male dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok