Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gmina Trondheim oskarżona o popełnienie 26 100 przestępstw w 2010 roku - Norwegia

Czytali temat:
(200 niezalogowanych)
1 Post

(h5n1)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gmina Trondheim oskarżona o popełnienie 26 100 przestępstw w 2010 roku
Nie ma takiej orientacji politycznej , ktora bylaby w stanie pchac ta gospodarke do przodu bez walenia po rogach utlanderow. Nikt z nas Polakow nie powinien brac udzialu w tych groteskowych wyborach. Wykorzystuja nas na codzien. Niech sobie wsadza do d.... te wybory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
h5n1 napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gmina Trondheim oskarżona o popełnienie 26 100 przestępstw w 2010 roku
Nie ma takiej orientacji politycznej , ktora bylaby w stanie pchac ta gospodarke do przodu bez walenia po rogach utlanderow. Nikt z nas Polakow nie powinien brac udzialu w tych groteskowych wyborach. Wykorzystuja nas na codzien. Niech sobie wsadza do d.... te wybory

a ja ide bo chce miec tunel a nie zakorkowana autostrade... nie chce tez azylantow z pakistanu i chin w swojej okolicy... chce w niedalekiej przyszlosci kupic sobie troche metrow kwadratowych i nie chce miec dodatkowych podatkow z tego tutulu.... i chce zeby zlikwidowali bramki na wjezdzie na ring3 i zeby pokasowali glupie rozwiazania na rondkach zeby jezdzilo sie normalnie!!!! wiec ide... i wcale nie czuje sie wykorzystywany... hmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
Jezeli nie bedziesz glosowac, nie mozesz miec pretensji, ze nic sie nie zmienilo, h5n1. Poza tym co/kto to jest "utlander"???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(h5n1)
Wiking
cyt: a ja ide bo chce miec tunel a nie zakorkowana autostrade... nie chce tez azylantow z pakistanu i chin w swojej okolicy... chce w niedalekiej przyszlosci kupic sobie troche metrow kwadratowych i nie chce miec dodatkowych podatkow z tego tutulu.... i chce zeby zlikwidowali bramki na wjezdzie na ring3 i zeby pokasowali glupie rozwiazania na rondkach zeby jezdzilo sie normalnie!!!! wiec ide... i wcale nie czuje sie wykorzystywany... hmmm

No chyba nie sadzisz , ze to partie polityczne zbuduja CI rondo albo tunel. One powstana bez znaczenia na to kto bedzie rzadzil. Zlikwidowania bramek sie nigdy nie doczekasz Tymbardziej zmniejszenia podatkow. Podatki w Norwegii beda tylko i wylacznie rosly. Bez wzgledu na to jaka partia bedzie "rzadzila". Gratuluje optymizmu. AAAA... ciekawe jak sie w waszej okolicy bedziecie pozbywac azylantow z Pakistanu i CHin.... Zapewne samorzad CI te sprawe rozwiarze. Oby tylko byl to samorzad po Twojej mysli. Powodzenia. Ja mam lepsze zajecia na popoludnie niz udawanie demokracji w komunie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok