Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Skazana za wyłudzenie ponad 2 milionów koron - Norwegia

Czytali temat:
(240 niezalogowanych)
41 Postów

(oola)
Nowicjusz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Skazana za wyłudzenie ponad 2 milionów koron
1.Romka 54 lata, 2.Hm obywatelsto Norweskie, 3.Zostala oddana do adopcji/SPRZEDANA ,jako 6 miesieczne dziecko...nie wiedziec czemu jesli obywatelka Norwegii tzn ze zabrana rodzicom ...i ot oddana do adpocji-sprzedazy ...CZY RODZICE SPRZEDALI...az przykro...ze nie mozna tego zrozumiec...i w tak mlodym wieku na rente...tzn ze chorowala...tak tylko pisze...bo przeciez nie ma handlu zywym towarem-w tym przypadku dziecmi...NIE NA MOJA GLOWE..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
nie uwazam sie za glupiego ale jakos nie rozumiem Twojego postu.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Skad ona wezmie te dwa miliony siedemset czterdziesci tysiecy sto koron? Wyzebrze na Jernbanetorget do kubka po kawie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
haaaaaaaaaaaah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wilma72)
Wiking
Głupi i naiwny ten kraj , tylko go kroić, nie sprawdza personaliów, danych nie che się pracować betjenter, wiec kto szczwany ten spróbuje... niektórym się udaje, a wy przyznajcie sami gdyby udałoby wam się wykręcić to państewko nie spróbowalibyście... bo ja...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Masz racje Hilton ! Chyba bedzie musiala wyzebrac do kubka ! O cholera ! Ale to latwo kase mozna zebrac ! Praktycznie - za frajer ! Upsss !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
wilma72 napisał:
Głupi i naiwny ten kraj , tylko go kroić, nie sprawdza personaliów, danych nie che się pracować betjenter, wiec kto szczwany ten spróbuje... niektórym się udaje, a wy przyznajcie sami gdyby udałoby wam się wykręcić to państewko nie spróbowalibyście... bo ja...?

Nie, nie probowalam nigdy. Rodzice wpoili mi, ze nalezy byc uczciwym czlowiekiem. Jaki to sukces wyludzic pieniadze?Jjest sie czym chwalic?
Wspolczuje ludziom, ktorym cos podobnego przychodzi do glowy.
P.s. poza tym jedna prosba - jak juz klecisz to kleć po polsku, bo ostatnie zdanie budzi moje wątpliwości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok