Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Anders Behring Breivik- zagadkowa osobowość seryjnego mordercy - Norwegia

Czytali temat:
(656 niezalogowanych)
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Anders Behring Breivik- zagadkowa osobowość seryjnego mordercy
Jaki pojeb .....!!!! Tam było tylu młodych ludzi !! Którzy mieli całe życie jeszcze przed sobą!!! To mógł zrobić wjazd na tych brud.... a nieważne ... nawet oni nie zasługują na taką śmierć ;( ! Powiesić go !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Pomyśl spokojnie ,bez emocji........na pewno zrozumiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
wracałem z pracy wczoraj sobie i słuchałem w radiu że szwedzka telewizja ma zamiar przeprowadzić rozmowę z Breivikiem , znany prezenter szwedzki Skavlan miał właśnie przeprowadzić z nim wywiad -- prowadzi on talk show na antenie telewizji szwedzkiej pod nazwą << Skavlan >> ale Norwedzy nie zgodzili się na to ponieważ Breivik nie może zaistnieć w show , w związku z tym że dopuścił się strasznego mordu na wielu ludziach

Strona norweska mocno skrytykowała propozycję telewizji szwedzkiej i powiedzieli że takie coś jest nie dopuszczalne , natomiast zgodzili się na wywiad z Breivikiem we więzieniu , co ma być na zasadzie dokumentu a nie show jak to niektórzy by chcieli dla zwiększenia oglądalności . Poza tym było by to straszne dla rodzin które straciły swoich bliskich .

Ma jeszcze zapaść decyzja kto przeprowadzi ten wywiad i nie może on promować w jakikolwiek sposób Breivika

Moje spostrzeżenie to takie że amerykanie zabijając Ben Ladena wiedzieli jak sprawę załatwić bez żadnego rozgłosu co w pełni popieram , nie ma żadnego show i nigdy nie będzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
coz,co kraj to obyczaj....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
"To mógł zrobić wjazd na tych brud.... a nieważne ... nawet oni nie zasługują na taką śmierć"

co to sa qr...za lunatyczne wywody? abstrahujac juz od tematu breivika, jego linii obrony czy perspektyw kariery w szwedzkiej telewizji, chcialabym tylko spytac, kto Ci MiTaLl dal prawo decydowac kto na jaka smierc zasluguje????? a Ty sam jaka bys sobie przydzielil??? ludzie myslcie chociaz chwile zanim skompromitujecie sie na forum durnymi bezsensownymi rasistowskimi komentarzami.... a poza tym to my tu jestesmy obcymi, ci ktorych nazywacie brudasami maja norweskie paszporty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
żal.pl ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
retier1 ma rację . Ale gdy myślę o tym całym zajściu ... to mnie krew zalewa i zaczynam kierować się uczuciami i zawsze palne coś głupiego . Unicornesss przepraszam jeżeli uraziłem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
powiatowy myśliciel napisał:
wracałem z pracy wczoraj sobie i słuchałem w radiu że szwedzka telewizja ma zamiar przeprowadzić rozmowę z Breivikiem , znany prezenter szwedzki Skavlan

Skavlan jest NORWESKIM dziennikarzem

no.wikipedia.org/wiki/Fredrik_Skavlan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
unicornesss napisał:
"To mógł zrobić wjazd na tych brud.... a nieważne ... nawet oni nie zasługują na taką śmierć"

co to sa qr...za lunatyczne wywody? abstrahujac juz od tematu breivika, jego linii obrony czy perspektyw kariery w szwedzkiej telewizji, chcialabym tylko spytac, kto Ci MiTaLl dal prawo decydowac kto na jaka smierc zasluguje????? a Ty sam jaka bys sobie przydzielil??? ludzie myslcie chociaz chwile zanim skompromitujecie sie na forum durnymi bezsensownymi rasistowskimi komentarzami.... a poza tym to my tu jestesmy obcymi, ci ktorych nazywacie brudasami maja norweskie paszporty

Poza oficjalnym stanowiskiem władz norweskich .........jakoś nie zauważyłem ogólnego potępienia tego czynu Może i w kuluarach gabinetów politycznych i na salonach ...........robi sie dobrą mine Ulica jednak żyje normalnym życiem........takim samym jak przed. Nikt sobie nie zawraca głowy Breivikiem
Więc czego to jest poparciem.......rasizmu ? czy też potępieniem go?
To że jesteśmy obcy,to znaczy że mamy mieć klapki na oczach jak przysłowiowy koń ....... przecież namawiają nas do brania udziału w życiu politycznym.......... więc i wyrażania swoich poglądów,nawet jeśli nie są zgodne z oficjalna polityką Norwegi.
Chyba na tym polega wolność i demokracja........ w każdym demokratycznym państwie?
Więc nie rozumiem twojego świętego oburzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ich cyrk ich malpy, i klauny ktore te maly tresuja tez sa ich,przedstawienie trwa.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok