Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2156 niezalogowanych)
84 Posty

(pogodny)
Początkujący
Spokojnie chlopcy . Muzulumanie to bardzo przyjazni ludzi , jedynie czego nie moge to zrozumiec ich wiary. A tak to porzadni ludzi , nie wszyscy ale spora ilosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
poperam wypad z nimi....w kazdym kraju robia to samo!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
zobaczce co dzieje sie juz w angli...no comment..;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
co się dzieje w UK ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
TOMASZ KROL
(tomekkrol)
Wiking
Bedzie druga Anglia w której w chwili obecnej naczęściej nadawane imię noworodkom płci męskiej to Ali i Mohamet!!!!!!! hahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(AKLA)
Wiking
Kiedys w prawie zamierzchlych czasach, gdy co niektorych jeszcze na tym swiecie nie bylo moja nauczyucielka geografii, przedstawila nam czarny scenariusz dla Europy, zrobiony przez owczesnych analitykow. mowa w nim byla wlasnie o tym, ze Muzulmanie w miare szybko rozmnoza sie w Europie i zasiedla ja. Natomiast rodowici mieszkany panstw europejskich wymra jak dinozaury,
powod? calkiem prosty.Wyksztalcony narod europejski wie z czym wiaze sie urodzenie dziecka i jego wychowanie, jakie sa to trudy.Kobieta muzulmanska jest od tego zeby rodzic dzieci i nic nie ma do gadania, dlatego bedzie ich coraz wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ale od kilku lat wlasnie MOHHAMAD jest najczesciej nadawanym imieniem meskim w norwegii... jak znajde to zalinkuje... czytalem ze dwa latemu o tym gdzies w necie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
JLK21 napisał:
ale od kilku lat wlasnie MOHHAMAD jest najczesciej nadawanym imieniem meskim w norwegii... jak znajde to zalinkuje... czytalem ze dwa latemu o tym gdzies w necie...
W Norwegii jeszcze nie, ale w Oslo to jak najbardziej.
Link do statystyk w Oslo: http://www.ssb.no/navn/fylke/Oslo-menn.html
A tu inne komuny do klikniecia: http://www.ssb.no/navn/fylke/liste.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Jezu! Porażające ilu takich Breivikow mnie jeszcze otacza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Rozumiem, że jest to jakaś grupa ludzi co boją się, że gdy już Muzułmanów będzie więcej to siłą każą innowiercom zmienić wiarę lub bić będą lub coś innego? Niech mi ktoś wytłumaczy co złęgo się stanie gdy będzie więcej Muzułmanów niż ateistów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok