Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2158 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
PeReZ napisał:
Rozumiem, że jest to jakaś grupa ludzi co boją się, że gdy już Muzułmanów będzie więcej to siłą każą innowiercom zmienić wiarę lub bić będą lub coś innego? Niech mi ktoś wytłumaczy co złęgo się stanie gdy będzie więcej Muzułmanów niż ateistów.CZYŻBYŚ BYŁ TAK NAIWNY... GŁUPI...a MOŻE ...O DROGĘ PYTASZ...!?.
Weź sobie pojedź do krajów Arabskich tyko na wczasy ... to zobaczysz co się dzieje z INNOWIERCAMI... tylko nie siedź jak zaszczute zwierze w hotelu i na strzeżonej plaży , a wyjdź w dzielnice gdzie białego nie uświadczysz...

Jak już tu ktoś napisał ... wykształconemu chrześcijaninowi nie przeszkadza inna wiara...
Muzułmańskiemu tłukowi przeszkadza wszystko .
Przeczytaj sobie dane ile niewinnych kobiet katoliczek zostało zabitych przez Muślimów tylko dlatego , że były właśnie INNEJ WIARY...
ECH szkoda tej drętwej dyskusji ...
Bęc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
zła napisał:
Jezu! Porażające ilu takich Breivikow mnie jeszcze otacza...
- Lepszy taki Breivik niż tuzin muzułmanów.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
" Lepszy taki Breivik niż tuzin muzułmanów."

Brawo.Co za głęboka myśl....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ciekawe ilu fundametalistow jest w tym tlumie,gotowych poswiecic zycie za allaha,wysadzajac np.prom,
ktos chcialby nim plynac?
w usa tez byli normalnymi obywatelam sasiadami itd,az do pewnego dnia....
a moze ktos chcialby prawa szariatu w europie?
niektorym facetom moglo by sie to podobac......,napewno nie wszystkim ale kobiety napewno bylyby wniebowziete.
oni toleruja innowiercow czy ateistow tylko do czasu jak sa znaczaca mniejszoscia,
wszystkim "tolerancyjnym" proponuje uzupelnic nieco wiedze na temat islamu,szriatu,zwyczajow,itd.a pozniej wypowiadac sie na ten temat.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Gabrielu, tu nie chodzi o to żeby ich bronic ,bo każdy wie jak jest .Tylko o to żeby nie być takimi samymi jak ci o których mówicie.
Teksty typu "brudasy" jest takim samym nawoływaniem do nienawiści jak ich pieprzenie o "innowiercach" .KPW?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
zla-powiedz jak szanowac tych ktorzy nie szanuja innych?
rzucaja kamieniami w kobiety?/czesto pomowione o rzekome przestepstwa ktorych nie popelnily/
wycinaja kobieta lechtaczki bo im sie przyjemnosc nie nalezy,zszywaja pochwy,uwazaja ze w malzenstwie nie ma mowy o gwalcie.
,gwalca 10-cio letnie zony,
dla ktorych kobieta czesto jest mniej warta niz krowa?
wysylaja zony do wiezienia zeby odsiedzialy wyrok za meza....itd....i to wszystko zgodnie z prawem
i wiara.
wyjedz do nich doswiadcz tego na sobie a zupelnie inaczej napiszesz.
uzupelnij troche wiedze.przeczytaj np."lzy na piasku" nura abdi.
moze otworzy ci to troche oczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
TREŚĆ POSTU JEST BEZPODSTAWNA I TENDENCYJNA

PONIEWAŻ NIE ZA 50 LAT , TYLKO ZA 2 LATA NORWEGIĄ BĘDĘ RZĄDZIĆ JA

DLATEGO JUŻ TERAZ MOŻECIE PISAĆ DO MNIE KRÓLU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Kryss,przeczytaj dokładnie jeszcze raz co napisałam i zastanów się.

Ja nie toleruje jakiegokolwiek objawu fundamentalizmu,np. takiego którego wyrzygują na publicznych forach rodacy-rasiści za granicą(!?)

pl.wikipedia.org/wiki/Fundamentalizm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów

(miodopłynny)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
[quote]PeReZ napisał:

Jak już tu ktoś napisał ... wykształconemu chrześcijaninowi nie przeszkadza inna wiara...
Muzułmańskiemu tłukowi przeszkadza wszystko .
[/color]

Cóż za niefortunna gra słów. Zamień kolejność przymiotników, a otrzymasz dokładnie ten sam efekt.
Pamiętam rok 1998 bodajże /nie pamiętam dokładnie który - w kraju rządzą czarni na fali zwycięstwa Krzaklewskiego w wyborach/. Kraków. W kościołach pojawiły się listy tzw sekt stanowiących zagrożenie. Niby nieformalne, ale oddziaływanie było na tyle wystarczające, że my, praktykujący jogę /szkoła Iyengara/ mieliśmy problem ze znalezieniem miejsca do ćwiczeń. Wyrzucono nas ze szkoły podstawowej, ze względu na petycje rodziców troszczących się niby o dobro dzieci. W innych miejscach nas nie chciano. W zakulisowych rozmowach z dyrektorami szkół nie było problemu, problemem były naciski rodziców co bardziej chrześcijańsko aktywnych i krewkich.
Nie będę tu tłumaczył, co to jest joga. Dopowiem, że ta szkoła jogi swietnie się rozwijała jeszcze za komuny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów

(miodopłynny)
Stały Bywalec
kryss napisał:
zla-powiedz jak szanowac tych ktorzy nie szanuja innych?
rzucaja kamieniami w kobiety?/czesto pomowione o rzekome przestepstwa ktorych nie popelnily/
wycinaja kobieta lechtaczki bo im sie przyjemnosc nie nalezy,zszywaja pochwy,uwazaja ze w malzenstwie nie ma mowy o gwalcie.
,gwalca 10-cio letnie zony,
dla ktorych kobieta czesto jest mniej warta niz krowa?
wysylaja zony do wiezienia zeby odsiedzialy wyrok za meza....itd....i to wszystko zgodnie z prawem
i wiara.
wyjedz do nich doswiadcz tego na sobie a zupelnie inaczej napiszesz.
uzupelnij troche wiedze.przeczytaj np."lzy na piasku" nura abdi.
moze otworzy ci to troche oczy.

Kryss, dużo demagogii jest w tym co piszesz. Choć jak na demagogię przystało zawsze coś takiego świetnie się czyta.
Typowe patrzenie na obcą kulturę oczami przedstawiciela innej kultury.
Przypominają mi się wypowiedzi pewnego mistrza buddyjskiego z Bhutanu. Za głowę się złapał gdy wylądował na Zachodzie nauczać chętnych buddyzmu. Słowa moje, ale znaczenie było takie: przestańcie się wszędzie wpieprzać z tą waszą chorą demokracją, z cywilizacją śmierci. Spójrzcie na siebie z boku - jak wy sami traktujecie kobiety, gdzie wy macie szacunek do kobiet /tu wspomniał wszeobecnym o epatowaniu golizną i seksem/. Myślicie, że wsządzie was tak z radością witają jak wy sobie to wyobrażacie?
Itp, itd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok