JLK21 Po pierwsze nie "napisałeś"... a "napisałaś" jestem kobietą ...Po drugie jak widzisz umiem pisać i czytać również, także powinieneś powstrzymać się od swojego komentarza na temat mojego ruzumienia języka... jeśli chodzi o moje czytanie pierwszych linijek to również się mylisz, bo twój komentarz i innych osób, jak i powyższy artykuł przeczytałam w całości , co chyba powinieneś wywnioskować już dawno , chyba że nie jesteś aż tak bystry i PRZEWIDUJĄCY jak to napisałeś

Gratuluje , że miałeś tak wspaniałą inteligencje i skuteczność w przewidywaniu zdarzeń , że odrazu miałeś możliwość zostawienia pracy i znalezienia nowej, ale już napisałam Ci raz, i napisze kolejny, ponieważ nie wiem kto nie rozumie języka pisanego...

a więc nie wiesz w jakiej Ci ludzie byli sytuacji i z jakich powodów z tej pracy nie zrezygnowali! A może było to dla nich zbyt ryzykowne, bo bali się, że będzie im cięzko znalesc nową pracę i nie mogli sobie na coś takiego pozwolić, żeby zostać bez środków do życia...Jeszcze jedno... co do tego nie mam żadnych wątpliwości, że trafiając do takiego pracodawcy , którego firma bankrutuje można Cię nazwać takim samym tłumokiem , jakimi ty nazwałeś tych panów

to chyba jest jasne....hmmm a gdzie ta przewidywalnośc przyszłości o której wspomniałeś? dopiero po opoznieniu wypłat spostrzegles , że trafiłeś do oszusta...? Idąc Twoim tokiem rozumowania, powinnam Ci szczerze pogratulować, oczywiście ironicznie... ;/ Nei udowadniaj mi już więcej , ze jesteś mądrzejszy od wszystkich ... bo nie chce wdawać się w zbędną dyskusję...poprostu uświadom sobie jak łatwo jest kogoś ocenić i wyzywać bez podstaw...