Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2016 niezalogowanych)
50 Postów
jaj haj
(che)
Nowicjusz
Wiec nie ma innego wyjscia niz przestac byc muzulmanem (zintegrowac sie)
Niemuzulmani w krajach muzulmanskich sa tez przesladowani.Jest remis, 1:1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Raczej wyglądają na osoby uprzywilejowane w tym kraju. Widziałem meczety i chusty w szkołach a w innych krajach jest różnie. A rasizm to nie jest pojęcie związane z religią. Muzułmanin też może być rasistą tak samo jak katolik. Albo autorce, albo Pani polityk coś się pomyliło. Na dodatek żydzi to nie jest wyznanie. O co tu chodzi "?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
Coś się pani Solberg chyba z głową porobiło!
No bo kto tu kogo do licha prześladuje: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10002677
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
oni chyba niewiedza co znaczy slowo przesladowanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jak oni sa przesladowani to ja jestem z norweskiej rodziny krolewskiej..... dobre dobre...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
juz to widze jak sa przesladowani maja pomoc nie samowita ze siedza w domach i kasse maja i rodzine powiekszaja i ciuszki i ciagle ich stac na restauracje pojsc z rodzinka i gdzies na czarno pracuja i jeszcze z nav biora i mieszkania dostaja a ci co naprawde potrzebuja nie pomagaja wcale czy to sprawedliwe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Monika_Hamar)
Wiking
taaa prześladowani... ehhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
gdyby poczatkami nie oferowali im az takich warunkow osiedlania sie i przewidziwli ze bedzie wiecej EUROPEJCZYKOW dzis by ich nie przesladowali bo juz sa im nie potrzebni a placic musza bo kazde ma mase dzieci i slamsy a praca hm ,Znam jedna ile stanowiask pracy zmienila nie majac kwalifikaci w ciagu roku, od wszystkiego miala bol ale od siedzenia jak tlumaczyla zadjac mi pytanie ze nie ..w koncu wolala zajsc w ciaze i coz ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Nie spotkałem jeszcze prześladowanego Muzułmanina. Znam to środowisko bo nas białych na taksówkach nie wielu jeździ. Nikt Muzułmaninów nie prześladuje. Bardzo dobrze wiedzą jak się zasymilować i wykorzystać prawo, przepisy, jak otrzymać pomoc itd. Najlepsze jest to, że Muzułmanie sami sobie bardzo pomagają. Przyjeżdża jeden z drugim. Od razu za rękę go ciągną i robotę dają. Jak nie zna języka to do gyrosa a jak już coś gada to na taksówkę. Pojeździ rok i zaraz kupuje własną. Nie mija chwila a ten, który mu pomógł przyprowadza następnego delikwenta i mówiąc ja Ci pomogłem to teraz Ty pomożesz temu. Tak to działa u nich. Wspierają się wzajemnie. Jeśli jeden ma sklepik to wszyscy muszą kupować u niego. Jeśli inny ma salonik fryzjerski to gdzie się reszta strzyże? Zakładają interesy, są pracowici, tani, szybcy... Nie dyskutują bezsensownie. Kobiety? Też nie są głupie. Skoro w tym kraju dostaje się pieniądze za rodzenie i wychowywanie dzieci... Zamiast im wyliczać ile mają łebków to sami wyłączcie w nocy telewizor i podłubcie a może następny Katolik się urodzi.

Z ciekawości zapytam ilu z Was nosi krzyżyk z komunii? Pewnie leży gdzieś zapomniany tak jak go mama wam schowała aby nie zginął tak i już zostało.

Przynajmniej Muzułmanie się nie wstydzą swojej wiary. Norwegowie... nie wiem czy są bardzo wierzący ale chyba nie. Choć mogę się mylić.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ktos wymyslil ze sa przesladowani,i teraz nastepna banda nierobow bedzie ciagnac panstwowa kase na walke z przesladowaniem ktorego nie ma ,czyli wiatrakami,a banda don kichotow na niezlych pensyjkach i slodkim nierobstwie bedzie sie pasla.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok