Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2461 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
ARECKI87 napisał:
wiesz kolego to nie "Polska" a pozatym nie rubmy sobie z tego humorków. pomyśl co byś zrobił bedąc w tym momencie w Oslio lub na tej wysepce

bylem w Oslio, i co? nic, chata zadrzala...grzmot jak cholera- pomyslalem ze burza idzie....

hmmm, a dzisiaj? zycie sie toczy jakby nigdy nic, ludzie zartuja, smieja sie , robia zakupy, mysla o urlopie itd. - noo jedno sie zmienilo- flagi do polowy......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Bizi .... Izunia potrzebuje reklamy....HYHYHYHY firma słabo zarabia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Pies gończy napisał:
Bizi właśnie można...........na podstawie badań tych co "pomniejszają mózgi"....

ok, masz racje ale wtedy nie dostaje wyroku do odsiadki w wiezieniu tylko np. 21 lat w wariatkowie....z opcja darmowego przedluzenia pobytu na koszt podatnika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
BiZi - portal moja norwegia jest tlumaczona rowniez na j. norweski . Czytaja ja rowniez Norwedzy ! Wiec ta czesc twojej wypowiedzi jest rowniez po norwesku .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
bogdanor1 napisał:
BiZi - portal moja norwegia jest tlumaczona rowniez na j. norweski . Czytaja ja rowniez Norwedzy ! Wiec ta czesc twojej wypowiedzi jest rowniez po norwesku .

jasne, norwedzy nie maja nic do roboty tylko siedziec i czytac wypociny jakis Polakow.....ten portal nie jest az taki popularny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Pies gończy napisał:
Bizi .... Izunia potrzebuje reklamy....HYHYHYHY firma słabo zarabia...

no tak, w sumie juz dawno nie sluchalem tego radyjka, dalem sobie spokoj jak zaczeli puszczac muzyke od ktorej dostawalem depresji noo i jakies goralskie podspiewajki....- zbieralo sie na wymioty hehehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
No ja akurat czytam razem z moim przyjacielem Norwegiem te watki . Wiec nie mow ,ze nie nie jest czytany . I czytaja te tzw; wypociny Polakow ! Zdziwilbys bys sie -jak czesto zagladaja na ten portal !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
problemem nie jest to że gośc zabił te 86 osób na wyspie, bo to mogło się stać wszędzie, szaleńców nie brakuje, problemem jest to że Policja po otrzymaniu zgłoszenia przybyła około 30-40 minut więc jakim cudem gośc strzelał przez około 90 minut?

powinni wysłać śmigłowiec z jednostką AT i ofiar byłoby mniej, może w Oslo takiej jednostki niema lub zrobili błąd i skupili się po wybuchu tylko na Oslo i zanim zebrali ekipę na wyspę to było już za późno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
następny kumaty... jiiiiisssssussss już to wyjaśniono gdybyś oglądał norweską TV2...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Piesku ! Nie kazdy oglada NRK 1 albo NRK 2 . Tutaj kroluje Polsat albo inna polska satelitka ! Wiec nie ma sie co dziwic ! Nie oglada i kumal nie bedzie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok