Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5168 niezalogowanych)
84 Posty
Grzegorz Szymczak
(Gregory)
Początkujący
On też jest u siebie (smród gnoju)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wilma72)
Wiking
Cale zycie bylem ze Szczecina ale sobie tam dom kupiłem a swojej nacji należy bronić selv om noken av dei ikkje følgier løven dla tych co wiedza jaki jest moj poziom znajomosci jærsk eller nko sånt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
Grzegorz Szymczak
(Gregory)
Początkujący
Z niebuszewa tanowa czy mierzyna?
Stawiam na Niebuszewo lub Skolwin,a chałupka pod Policami
(ale to też S zczecin)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(akan)
Początkujący
wilma72 napisał:
Cale zycie bylem ze Szczecina ale sobie tam dom kupiłem a swojej nacji należy bronić selv om noken av dei ikkje følgier løven dla tych co wiedza jaki jest moj poziom znajomosci jærsk eller nko sånt

Tylko zeby im sie nic zlego nie stalo jak beda følge "løven". One potrafia byc niebezpieczne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wilma72)
Wiking
Jeszcze tytulem erraty pisalem norweska czcionka stad te literowki. Moj Mielecin nie lezy na drodze do Pyrzyc i fajna to wiocha bo polska. Poza tym nie wiedzialem, ze mojanorwegia.pl opanowana jest przez drewniakow zauroczonych roponosnym wydupiem do tego stopnia ze bez godnosci swoj wlasny narod blotem obrzuca tylko dlatego ze pisemka rang VG cos tam naskrobia o naszych krajanach. Sorry za brak polskich liter, det ikkje dialekten det tastatur...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wilma72)
Wiking
loven "sroven" dobra dobra czepiaj sie liter tylko polskich nie zapomnij szacunku troche do swojego gniazda kmioty. bez odbioru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
Grzegorz Szymczak
(Gregory)
Początkujący
Ja tam się czuję patriotą i naszych bez powodu błotem nie obrzucam
Niestety sami czasami dają do tego powody...
I my i norki to ludzie ,a nikt nikogo tutaj na siłę nie trzyma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
nie muszę czytać norweskich gazet, żeby mieć taką samą opinię o części rodaków - wystarczyło mi, że parę razy widziałam ich w supermarkecie, niektórzy udzielają się również na tym forum (i od razu piszę, że nie będę tego personalizować)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
Grzegorz Szymczak
(Gregory)
Początkujący
Jak możemy wymagać szacunku od Norwegów ,gdy sami dla siebie nawzajem tego nie okazujemy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
na szacunek trzeba zasłużyć, a to czasem ciężka praca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok