Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Imigranci są bardziej ambitni niż Norwegowie - Norwegia

Czytali temat:
(302 niezalogowanych)
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Imigranci są bardziej ambitni niż Norwegowie
bo to swieta prawda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
Jak szympansowi wrzuci sie 100kg bananow do klatki to on tez nie bedzie juz robil fikolkow zeby dostac wiecej bo sie nazre,zezyga i zesra i jest mu dobrze z ta jego glupota bo wie ze jutro nastepne 100kg mu wrzuca. A imigrant (czyt. polak) nigdy tyle bananow na raz nie widzial w mlodosci i musial sie nauczyc paru trikow zeby dostac cos do zjedzenia. I tak to sie teraz dzieje ze imigranci pracuja i udoskonalaja swoje triki zeby dostac zasluzona wypasiona kanapke z piwem do popicia zamiast byle-banana i wkrotce szympansy beda musieli ciezko pracowac zeby dostac pare bananow (od polaka). Takie to moje wlasne przemyslenia i ciche marzenia na tej planecie malp z platformami. Pozdrawiam wszystkich milosnikow zwierzat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...bardzo

ciekawe przemyslenia.daja do myslenia!

musze to przemyslec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Och. och
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(Kowalsky)
Początkujący
Johanne napisał:
Jak szympansowi wrzuci sie 100kg bananow do klatki to on tez nie bedzie juz robil fikolkow zeby dostac wiecej bo sie nazre,zezyga i zesra i jest mu dobrze z ta jego glupota bo wie ze jutro nastepne 100kg mu wrzuca. A imigrant (czyt. polak) nigdy tyle bananow na raz nie widzial w mlodosci i musial sie nauczyc paru trikow zeby dostac cos do zjedzenia. I tak to sie teraz dzieje ze imigranci pracuja i udoskonalaja swoje triki zeby dostac zasluzona wypasiona kanapke z piwem do popicia zamiast byle-banana i wkrotce szympansy beda musieli ciezko pracowac zeby dostac pare bananow (od polaka). Takie to moje wlasne przemyslenia i ciche marzenia na tej planecie malp z platformami. Pozdrawiam wszystkich milosnikow zwierzat.

Obawiam się jednak, proszę Pana, że wkrótce to i szympanse i Polacy i pawiany-przebierańce będą musieli ciężko pracować na tego banana. A wszystkich pogodzi to oto niepozorne i przemiłe zwierzątko...z Chin

Sliczne prawda???

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
A skad moglaby poplynac tania pomoc jak nie z Chin? Pare kontenerow nie zaszkodzi. D)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(Kowalsky)
Początkujący
Johanne napisał:
A skad moglaby poplynac tania pomoc jak nie z Chin? Pare kontenerow nie zaszkodzi. D)

何時生命之舤才能棲息在不需纜的港口?
航於世界的船艦蓄勢待發的港口?
最苦之人不在勞苦的港口? 何地躲藏著棄子的父親?
我們的靈魂就像是那些未婚母親懷子而亡孤兒,父親的秘密藏在墳中,我們必得挖掘了解!!!!
赫爾曼 梅爾維爾 《白鯨記》(第114章)

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(Kowalsky)
Początkujący
Johanne napisał:
Jak szympansowi wrzuci sie 100kg bananow do klatki to on tez nie bedzie juz robil fikolkow zeby dostac wiecej bo sie nazre,zezyga i zesra i jest mu dobrze z ta jego glupota bo wie ze jutro nastepne 100kg mu wrzuca.

Cóż za bijąca subtelność
Jestem osobą dość wrażliwą na słowa; pozwoli Pani, że fragment powyższy umieszczę w bardziej do tego stosownym miejscu - w "Kąciku Poezyi", gdzie aktualnie piastuję honory p.o. Szefa od Słówek.

Całuję dłoń Madame
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dawid Jakistam
(reborn)
Wiking
Z ZACHODU? czyli z kąd, bo żyj€ tu osiem lat i raz w życiu ,, tu'' widziałem brudasa z łopatą, i to nie wiem czy nie zakopywał akurat swych ambicji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok