Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Będzie łatwiej otrzymać zasiłek dla bezrobotnych - Norwegia

Czytali temat:
(589 niezalogowanych)
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Będzie łatwiej otrzymać zasiłek dla bezrobotnych
jest bardzo ciezko znalesc prace ja szukam juz rok czasu dostaja podania i cv kontaktujesz sie znimi dzwonisz nie odbieraja a jak sie dodzwonisz to odpowiadaja ze odzwonia pisze emeilem to ci dziekuja ze wyslales.Tak naprawde to ciezko znalesc prace uwazam jak ktos jest na zasilku bezrobotnym tak jak ja Nav powinien pomagac wspierac i szukac pracy dla nas i pomagac ludziom a nie ze powiedza wejdz na kapa i szukaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
juz sracilam wiare do szukania pracy .Ale dalej szukam jestem zmeczona ze siedze w domu i szlak mnie trafia Nav wcale nie pomaga w niczym uwazam jesli siedzisz w domu niech wysylaja na kursy zamiast byc w domu.im wiecej kursu tym lepiej bo wtedy mozna tu i tam pracowac i jest wtedy etap caly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Wybacz ostra moja szczerosc, jakos mnie to nie dziwi...:-/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Maciej Nastaly
(Anem77)
Wiking
a mi tam nav pomogl, wyslali mnie na kurs, a potem sobie prace znalazlem. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Beata4 Szalkowska
(ostra171)
Wiking
jedna osoba miala mi pomoc ktora pracuje w nav pisal ze odzwoni do mnie w ten poniedzialek co byl i tel z nav jest gluchy i zas zostalam wyrolowana czy jest ktos co moze mi pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok