Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Rekordowa ilość przeciwników członkostwa Norwegii w Unii Europejskiej - Norwegia

Czytali temat:
Irek D (846 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rekordowa ilość przeciwników członkostwa Norwegii w Unii Europejskiej
dla nas polaków to moze i dobre, ale te mameły za np;200tys nok kupili by sobie fajny statek w De bez cła i zaporowych opłat : )
a tu za dwie paczki to marny varebil : )
chore to i mocno dyskusyjne......
ale to ich wioska i ich wybór......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Fakt, najwazniejszym kryterium ewentualnego przystapienia do UE jest mozliwosc kupna taniego "statku" z DE. I to jest wlasnie twoja rzeczywistosc, marianek, a Norwegow nazywasz prostakami. Dosc zabawne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Irek D
(rider)
Wiking
Bardzo dobrze,że nie chcą.Unia to chory system,to jazda po równi pochyłej w dół.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daniel Flaka
(danielflaka)
Wiking
Dobre wiesci, tzn ze bedzie jeszcze mozna tu jakis czas zyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daniel Flaka
(danielflaka)
Wiking
Dobre wiesci, tzn ze bedzie jeszcze mozna tu jakis czas zyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Ja tez jestem juz od paru lat za tym zeby ta unia sie rozpadla.
Chca nas i panistwa pozbawic calkiem wolnosic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
to tylko wrazenie, czy sie do mnie przypierdalasz"kolego" veileder?(!)
napisałem o "statku",bo cóz wiecej UE moze im dac,kiedy wszystko mają(ropa,gaz) i za grosz szacunku).....
I nigdzie nie znajdziesz "najwazniejszy fakt"
chcesz sie tu lansowac to nie moim kosztem,a te twoje linki,wikipedie,itp to zachowaj dla siebie, bo ja tak jak wczesniej napisałem>>>mam to w dupie!
a to, ze nie znam tego poganskiego jezyka, wcasle nie czyni mnie nieswiadomym i ciemnym polakiem,poniewaz doskonale dogaduje sie po ang.i nie musze mówic po norwesku, zeby rozmawiac z norwegami.....
mieszkam tu wystarczajaco długo, zeby miec swoje wyrobione zdanie na okreslone tematy.....
co do "psiarni" to chyba nie masz mi za złe, za nazwałem psów po imieniu?
I zapewniam cie, ze moje osądy/wypowiedzi oparte są tylko i wyłącznie na własnych doswiadczeniach i nie są zasłyszane gdzies przy wódce!
Lubisz tu byc,mieszkac? lubisz ten kraj,szanujesz historie,wieszasz falge 17.05? twoja sprawa,ale pozwól innym powiedziec co myslą i jak postrzegaja zasady tu panujace!
Bo niby kim ty kurwa tu jestes?(!)
Jak dla mnie kolejny lamus i typ od linków : )
polecam onet, tam tacy filozofowie mają wzięcie : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
bym zapomniał.....
Jak chcesz i masz jaja to podbij na priv,zostaw jakies namiary to chetnie pogadam z tobą face to face : )
przekonasz sie jaka jest róznica pomiedzy klawiaturą, która wszystko przyjmie i nie oddaje, a zywym organizmem : )
ze sportowym pozdrowieniem>>>> goń sie!
ps: ciagle czekam na słynne juz" jak sie nie podoba,to wypierd... do polski" : )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
... czy sie do mnie przypierdalasz"kolego" veileder?(!)
...mam to w dupie!
Bo niby kim ty kurwa tu jestes?(!)

Toś sobie Ulżył .
I później dziwisz się , że Norgi nie mają żadnego szacunku do Ciebie i Tobie podobnych .

Pamiętaj , że w Norge bardzo ważna podczas rozmowy jest mimika twarzy , oraz gesty wykonywane podczas dyskusji .
Norwegowie wbrew potocznemu mniemaniu są bardzo bystrzy w ocenianiu zachowania Innych i bardzo pamiętliwi .
Jak Im się zajdzie za "skórę" to dłuuuugo to pamiętają ... i takim samym odpłacają .
Jeżeli Ty dajesz gestem znać , że kogoś olewasz , albo robisz kpiąco powątpiewającą minę , to Norg z Miłym uśmiechem będzie Ciebie Olewał ...olewał ...nadal z uśmiechem .
Pamiętaj również , że Norwegowie jako Naród przeżyli DWA CIĘŻKIE ZABORY , Duński i Szwedzki a mimo tego jako kraj Państwo Istnieli tylko dzięki swemu Ironicznemu uśmiechowi...
Nie sztuka iść z Motyką na Słońce , i być "rugowanym" Niszczonym przez przeciwnika .
Sztuką jest , mimo wszystko zachować ciągłość Pokoleniową i Narodową .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
ps: ciagle czekam na słynne juz" jak sie nie podoba,to wypierd... do polski" : )))

.......po prawdzie to sam sobie i nam wszystkim tutaj egzystującym mówisz w ten sposób panie marianek73.
Potwierdzając tylko to co o nas się mówi od setek lat,tylko pogratulować ci samouwielbienia.
Twój wybór,tylko nie bądź ździwony jak twoje dzieci i wnuki będa jeszcze musiały tułać się po świecie.
Dajcie mi konia , szabelkę i i wódki kwaterkę.......ot polska filozofia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok