Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1079 niezalogowanych)
25 Postów
G K
(Grzech)
Wiking
Zdecydowanie wole czarnych gdzie mam wybor w co wierzyc czy nie wierzyc wcale, w co sie ubrac, co jesc i pic itp niz byc czlowiekiem trzeciej kategorii bo nie bije piec razy dziennie czolem w dywan.

Nie wiem czemu wstapienie do Unii Europejskiej utozsamiasz z europejskoscia, Szwajcarom tez powiesz ze nie sa europejczykami bo nie naleza do EU ?

Paradoksem, na ktory nikt z tolerancyjnych mi jeszcze nie odpowiedzial jest, jak mozna byc za rownoscia plci, wyzwoleniem seksualnym, homoseksualizmem i ateizmem i jednoczesnie popierac ludzi ktorzy kobiete uwazaja za czlowieka drugiej kategorii, za seks przedmalzenski kamieniuja, homoseksualistow wieszaja a ateisci w ich hierarchii "rasowej" sa na ostatniej pozycji po kobietach i innowiercach

Nie trafiles, daleko mi do pisu i moherow, ale tak samo daleko mi do lewicy i jej jednostronnej pseudotolerancji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Veileder napisał:
Co jest dziwnego w tym dumpie?
pewnie dlaczego ten bum jeszcze nie śpi

Nie, jasta, chodzilo mi o to, jak jest mozliwe, ze pojawisz sie 2x jako odwiedzajacy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Veileder napisał:
jasta102 napisał:
Veileder napisał:

Nie, jasta, chodzilo mi o to, jak jest mozliwe, ze pojawisz sie 2x jako odwiedzajacy...

to proste
mam bezprzewodowy internet, czyli przez komórkę, i jak tracę zasięg to mnie rozłącza, a jak mnie połączy za chwilę to już przecież na innym IP
serwery MN reagują z poślizgiem i nie są na czasie
prawdziwa lista uczestników jest nie na górze strony, tylko na dole, i to ta właściwa bez błędów
porównując obie dość łatwo połapać się, kto się za kogo przebiera
PS wygląda to tak
Online 19 Zarejestrowanych i 86 Gości

jasta102 19772 gabriel gustaw78 Grzes203 Grzech Plutina Veileder damjan031 retier1 Andy Pandy Emililka15 kasiar12 barbara67 giovi2 smajk niedviedi marek.sroda piotrs1975
tylko na dole strony głównej z tematami. a na górze jest druga lista taka lipna. patrząc góra dół widzisz szybko co się w co zamienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Grzech napisał:
[quote]Zdecydowanie wole czarnych gdzie mam wybor w co wierzyc czy nie wierzyc wcale, w co sie ubrac, co jesc i pic itp quote]
albo coś ze mną nie tak, albo trzeba dzwonić po pogotowie ratunkowe
tylko do kogo? Matko Boska ulituj się nad tym narodem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
G K
(Grzech)
Wiking
jasta102 napisał:
[quote]Grzech napisał:
Zdecydowanie wole czarnych gdzie mam wybor w co wierzyc czy nie wierzyc wcale, w co sie ubrac, co jesc i pic itp quote]

Zabawne, ale to w tym katolskim kraju mozesz robic co chcesz czego nie mozna powiedziec o krajach ulubiencow lewicy, ale glosy w wyborach sa wazniejsze a po nas chocby potop : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Veileder napisał:
jasta102 napisał:
Veileder napisał:

to proste
mam bezprzewodowy internet, czyli przez komórkę, i jak tracę zasięg to mnie rozłącza, a jak mnie połączy za chwilę to już przecież na innym IP
serwery MN reagują z poślizgiem i nie są na czasie
prawdziwa lista uczestników jest nie na górze strony, tylko na dole, i to ta właściwa bez błędów
porównując obie dość łatwo połapać się, kto się za kogo przebiera
PS wygląda to tak
Online 19 Zarejestrowanych i 86 Gości

jasta102 19772 gabriel gustaw78 Grzes203 Grzech Plutina Veileder damjan031 retier1 Andy Pandy Emililka15 kasiar12 barbara67 giovi2 smajk niedviedi marek.sroda piotrs1975
tylko na dole strony głównej z tematami. a na górze jest druga lista taka lipna. patrząc góra dół widzisz szybko co się w co zamienia

OK, dzieki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Grzech napisał:
[quote]jasta102 napisał:
Grzech napisał:
Zdecydowanie wole czarnych gdzie mam wybor w co wierzyc czy nie wierzyc wcale, w co sie ubrac, co jesc i pic itp quote]

Zabawne, ale to w tym katolskim kraju mozesz robic co chcesz czego nie mozna powiedziec o krajach ulubiencow lewicy, ale glosy w wyborach sa wazniejsze a po nas chocby potop : ))

Sorry, ze sie wtrace w dyskusje, ale czy naprawde jestes przekonany, Grzech, ze KRK zapewnilby ci te wszystkie swobody z dobrej i nie przymuszonej woli, gdyby nie musial liczyc sie z innymi silami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
G K
(Grzech)
Wiking
Veileder napisał:

Sorry, ze sie wtrace w dyskusje, ale czy naprawde jestes przekonany, Grzech, ze KRK zapewnilby ci te wszystkie swobody z dobrej i nie przymuszonej woli, gdyby nie musial liczyc sie z innymi silami?

Bron Boze, roznica jest taka ze KrK liczy sie z jakimikolwiek innymi silami, a za lat 20 jak wymra terazniejsze dziadki to kosciol bedzie mial jeszcze mniej do powiedzenia bo od dluzszego czasu kosciol upada i jest na rowni pochylej, pytanie brzmi czy jest sens wymieniac koscioly na meczety bo i takie akcje juz maja miejsce w Europie. Wg mnie zwalczanie kataru gruzlica mija sie z celem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
G K
(Grzech)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
barbara67 napisał:
kryss napisał:
poglady jak poglady sa rozne,tyle ze co winne sa te dzieci

Wlasnie tu jest pies pogrzebany - taka dodatkowa zlota mysl

To wlasnie po tym co mowia dzieci poznac mozna poglady ich rodzicow. Dzieci same z siebie nie sa ani rasistami ani antysemitami ani innymi krytykami systemow rekligijnych czy politycznych - one po prostu wynosza " swoje " poglady z domu rodzinnego, od swoich rodzicow.

Dzieci wychowane z atmosferze respektu dla innych ludzi i respektu dla samych siebie nie maja potrzeby wywyzszania sie lub ignorowania innych.

Akurat oglądam South Park i tak mi do tego pasuje.
"Poglądy" dzieciaków nie biorą się z niczego.

Smieszne, więc można potraktować jako przerywnik w dyskusji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok