Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

NAV w ogniu krytyki własnych urzędników - Norwegia

Czytali temat:
(698 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV w ogniu krytyki własnych urzędników
...mam

takie pytanie techniczne (do wszystkich niedorozwinietych 'wyrzucaczy' z norwegii)

- gdzie maja wypier....c norwedzy,ktorym cos sie nie podoba?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV w ogniu krytyki własnych urzędników
...mam

takie pytanie techniczne (do wszystkich niedorozwinietych 'wyrzucaczy' z norwegii)

- gdzie maja wypier....c norwedzy,ktorym cos sie nie podoba?

Jako pracownik NAV, sam mam wiele uwag krytycznych co do funkcjonowania tej instytucji (zawsze moze byc lepiej!). Wydaje mi sie natomiast, ze ty nie widzisz roznicy miedzy konstruktywna krytyka, a ogolnym malkontenctwem niektorych uzytkownikow forum.

Jezeli ktos w wulgarny sposob (porownaj swoj post) atakuje wszystko, co norweskie, bo nie smakuje mu piwo, nie podobaja mu sie ograniczenia predkosci, tudziez brak pierogow z kapusta () , to chyba faktycznie szczesliwszy bedzie w PL.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...powtorze

bo jak widac (powyzej) jest gorzej niz myslalem

gdzie maja wypier....c norwedzy,ktorym cos sie nie podoba?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Chyba sie nie rozumiemy, i chyba sie nie ZROZUMIEMY...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...skoro

nie rozumiesz pytania (i chyba nie zrozumiesz),to po co zasmiecasz watek?

wyloguj sie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Moga sobie wyjechac tak jak my zrobilismy. Jest tak lubiana przez nich Gran Canaria, USA, Anglia. W Polsce tez ich pewnie przyjma z otwartymi ramionami. Do wyboru, do koloru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...aha

hiszpania - jest juz pelna norweskich 'miasteczek' (brakuje tylko drutow kolczastych)
anglia,usa - chyba,ze w ramach tzw. rownowagi w przyrodzie...
polska - krakow,gdansk..norwedzy to najlepsi sponsorzy krajowego przemyslu spirytusowego...

jakies inne kierunki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
brzydal nie dyskutuj z tym vailecos tam bo to jest juz noras on sie wstydzi polakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Jezeli bylo to do mnie, to nie wstydze sie Polakow (duze P), ale probuje zachowac obiektywizm, i spojrzec na sprawe w 2 stron. Sam temat: Gdzie w...lic niezadowolonych Norwegow jest ponizej minimalnego poziomu
Sam kiedys szynkar stwierdziles, ze pomimo tylu lat spedzonych w N, nienawidzisz tego kraju. Sam fakt tak silnej emocji uniemozliwia ci bezstronna ocene faktow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...brawo!

'ponizej minimalnego poziomu'

zreszta skad norweski urzedas ma wiedziec,ze 'minimalny poziom' jest juz sam w sobie najnizej!

w szkole przeciez,o tym nie ucza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok