Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Tønsberg - Norwegia

Czytali temat:
ola nowak Anna Mai (407 niezalogowanych)
1 Post

(tomek1)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Test usług stomatologicznych w Oslo
Jest taka pani stomatolog w Tønsbergu ,nowa klinika obok Farmandstredet ,kurcze zapomnialem jak sie nazywa... tragedia , totalna porazka, jak znajde jej nazwisko to napisze ku przestrodze zeby nigdy nie spotkalo nikogo to co mojego syna 6 lat , zero profesjonalizmu i beszczelna baba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
wosanka p
(wosanka)
Wiking
a kto poleci dobrego dentyste z Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
rykke ma gabinet gdzes na roa jest drogi ale leczy też rodzine krolewska polacy tez do niego chodzą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
Przynajmniej gdy wykryją nieprawidłowości to starają isę coś zmienić. W Polsce gdy po kontroli browaró okazało się że pnad połowa piw nie spełniała norm to nawet nie podano do publicznej wiadomości jakie browary oszukują ludzi, strach kupić nawet szynke czy kiełbase bo same ścięgna przemielone ze skórami. Naród Polski sam się wykończy przez chciwość swoich obywateli.

A wracając do dentystów to 3 razy byłem i zadowolony jestem, w Polsce też pełno dentystów partaczy więc trzeba metodą prób i błędów znaleść odpowiedniego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok