Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zasiłek (dniówki) dla bezrobotnych - Norwegia

Czytali temat:
(688 niezalogowanych)
1 Post

(krzychu2002)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zasiłek (dniówki) dla bezrobotnych
Cze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin L
(laskens)
Wiking
Mam pytanie, otrzymałem zasilek na 30tyg. z racji tego ze pracodawca zwolnił mnie czasowo. Wykorzystałem 12tyg w oczekiwaniu na pracę. Obecnie wróciłem do pracy, lecz wiem ze mogę ją stracić ponownie za ok 8tyg. Co dalej? Rozumiem ze mogę powrócić nadal na zasilek/dniówki. Co po okresie wykorzystania dniowek czyli po wykorzystaniu 30tyg? Czy to oznacza ze nic mi sie nie nalezy? Przepracowałem 2 pełne lata, dochod brutto 300.000nok/rok. Prosze o wyczerpujace info na ten temat. Prosze nie podpinac tematów "zasiłek porodowy czy zasilek roszinny" to inny temat! Pozdrawiam wszystkich Polakow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin L
(laskens)
Wiking
przepracowalem 3 pelne lata ,nie podpinac tematów zasilek rodzinny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Grzegorz ..
(gregor121)
Wiking
Mam małe pytanko! Prosze napiszcie mi ile miesięcy musze przepracować w norwegii, żeby dostać zasiłek dla bezrobotnych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Czy ktos moze odpowiedziec mi na kilka pytan odnosnie dagpenger tylko prosze o odpowiedzi ktorych ktos jest 100%pewien i da sie to udokumentowac przepisami!!!1-od czego to zalezy czy obliczaja komus dagpenger z ostatniego roku lub z 3 ostatnich lat???2-czy urlop macierzynski i chorobowe sa wliczane do ustalenia czy sie komus nalezy dagpenger na rok lub na dwa lata????3-czy ma ktos moze numer telefonu do nav w ktorym pracuje mila pani mowiaca po polsku i chetna w wyjasnieniu paru kwesti dotyczacych wlasnie dagpenger????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok