Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz MAJEWSKI Sylwester Witkowski Tomasz T Mariusz Dunisławski Michał Nowicki Edeczek Fredeczek Grzegorz Oprzedek robert golinski miroo B Boguś Mycyk Bartek Karpowski (5975 niezalogowanych)
1 Post

(MaszTekst)
Wiking
Ave Satan!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
* Booya *
(Geaser)
Wiking
Problem moi drodzy m.in. tkwi w tym ze Polak nie umie sie bronic efektywnie. Jak jest sam to jest potulny jak baranek i mentalnosc niewolnika to jego marzenie. Natomiast gdy jest w grupie w srod kolesi to wtedy pokazuje jak to z niego nie jest bohater i czego to on nie moze i jak nie zalatwi. Brak konsekwencji. Cwaniactwo bez granic. Tak widze 95% Polakow. Pan krzyczy-to przeprosi i pocaluje w reke a jak wyjdzie i juz Pana nie widac to wtedy leca ty skur...., ty taki i owaki ja ci pokaze. Ale na koniec dnia to wszystko co moze zrobic to polozyc sie spac i od rana dalej calowac Pana po rekach.
Chcialbym zeby Polacy umieli tak sobie pomagac jak to robia (jak to wyzej ktos napisal) ciapaci.
A co do norwegow to tez nie sa moimi idolami. I duzo im do polakow nie brakuje. Trafila kosa na kamien. Roznica tylko jest taka ze jedni maja rope naftowa a drudzy nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(astraa)
Wiking
Jestem zbulwersowana jezykiem jakim niektorzy posługuja sie wypisujac komentarze,nie o to chodzi w tym wszystkim..strasznie dziwi mnie to jak mozna wstydzic sie swojej polskosci,jezeli kogos rozczarowało zycie w Polsce nie powinien obrażac całego narodu i udawac "norwega" dla mnie to jest żenujace..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sylwia Porowska
(Sylvii)
Wiking
Właśnie, a propos brudu... przyganiał kocioł garnkowi (to nie złośliwość, tylko szczerosć...)

Dziwi mnie również, to ukrywanie się z polskością.. jak ma ktoś nas szanować jeśli my sami jako Polacy się nie szanujemy?? W czym mielibyśmy niby być gorsi od Norwegów albo innych narodów??!! Morale moi Drodzy, morale W GÓRĘ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Szok dla mnie że takie rzeczy sie dzieją,że do swojego pochodzenia sie ludzie nie przyznają.Znam polaka który wchodzi do pracy i mówi....siema czego k...a nie wstajecie... więc o kim to świadczy... o Polaku jest to żałosne,ale prawdziwe...a pochodzenia nie da sie zmazać mamy takie jakie mamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr Bogucki
(zadra)
Wiking
Język jakim posługują się niektórzy to zgroza!!! a uważają się za lepszych od tych których nazywają śmieciami.Jesteśmy Polakami i powinniśmy się trzymać razem jak jesteśmy w obcym kraju a tu sami na siebie rzucamy wulgaryzmami i wstydzimy się rodaków!To chore!Nie musimy z nimi pić ale to Polacy.Czy czytaliście o tym żeby Norweg tak pisał o Norwegu?A to co napisali to świństwo i z tym powinien zawalczyć klub polski w Oslo a nie chować głowy w piach!Oni powinni napisać o tym że nie wszyscy Polacy pracujżcy w Norwegii są tacy bo większość tak myślę zachowuje się tutaj normalnie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
Czytając co niektórych wypowiedzi to aż jestem w szoku...Nie będę się wypowiadała bo aż brak słów...
Każdy człowiek jest inny i tam gdzie każdy pracuje to da się poznać więc nie ma się czym przejmować,że inni aż tak Nam reputacje psują no niestety nic na to nie poradzimy nawet tu wypisując nie wiadomo co-każdy sam swoją reputacje,szacunek oraz poważanie itd buduje w śród Norwegów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Filip Kubasiewicz
(QubaSozi)
Wiking
Zgadzam się z Alicją ma dziewczyna rację
a to dowód polonia.wp.pl/country,10,title,Kochaja-P...sc.html?ticaid=17b8e
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
tomasz ciszewski
(tomcrack27)
Wiking
dokladnie apropo brudu,mowia ze polacy to brudasy a widzialem wiele mieszkan norkow i az sie za glowe zlapalem taki syf zobaczylem.a nasi rodacy niestety nie umieja sie trzymac razem i bardzo wielka szkoda.wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piorko50)
Wiking
Norki to sa dopiero brudasy oraz prymitywy wyniosle.
Oziebli , niedostepni i falszywie uprzejmi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok