Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nie pracujesz? Będziesz musiał wyjechać - Norwegia

Czytali temat:
(1225 niezalogowanych)
11 Postów
olenka g
(olenka)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie pracujesz? Będziesz musiał wyjechać
"no i super" jeszcze niech to samo wprowadza w norwegi ...........
moze w koncu nasz rzad zrobi cos z nami zebysmy nie musieli migrowac!(w co watpie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
michal karpinski
(Michas)
Wiking
Jestem za takim pomyslem,poniewaz wielu imigrantow siedzi na bezrobotnym nie mysli by cos zrobic ze swoim zyciem ani robienia kursow ani szkolen czy nawet nauki jezyka a do tego kradna awanturuja sie i psuja opinie tym co chca osiagnac cos w swoim zyciu.Takze moze wielu sie nie zgodzic ze mna ale ja popieram taki pomysl z biegiem czasu i w Norwegii to przyjdzie Gwarantuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bendix)
Wiking
...sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie...totalna utopia.bezsens .unia europejska nie ma racji bytu z takim myśleniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kat XY
(Kat)
Wiking
a co z przepisami w Norwegii, czy od maja sie cos zmienia, czy tu te pwrowadza jakies zaostrzenia. Podobno rynek pracy od maja ma byc mniej restrykcyjny tzn. nie beda wymagane pozwolenia na prace, slyszalam jak 2 Polakow rozmawialo na ten temat , i liczyli ze nie musza przedluzac pozwolen, bo okres przejsciowy sie skonczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(polania)
Wiking
jak zniosa pozwolenia to i beda musieli zmienic prawo tak jak to zrobili w WB, zgadzam sie calkowicie z Michasiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
D N
(MYMOL71)
Wiking
Ja jestem za wprowadzeniem tego w Norwegi ponieważ, wreszcie ci nie uczciwi by musieli wyjechać a nie tylko psuć opinie uczciwym ludziom którzy pracują i odprowadzają podatki jestem zaaaaaaaa!!! popieram Michasia !!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Ryszard Janczyk
(rumun10_11)
Wiking
wszyscy jestescie święci każdy ma prawo do godnego życia czy pracuje uczciwie czy nie.Każdy jest człowiekiem.Polska nie tak była by bogata,ale ile miala rozbiorów jakie przeszła zniszczenia pomyślcie.Tak więc teraz co nie którzy(Anglicy) niech okażą skruchę i pomogą Polakom czego kiedyś nie zrobili w wojn i za Norwegię gineliśmy troszkę historii polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Ryszard Janczyk
(rumun10_11)
Wiking
A co do naszego rządu to szkoda słów;-(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jerzy,Adam Banasiak
(Jurek622)
Wiking
Fajnie powiedziane,brawo rumun10 11,/prawo do godnego zycia,czy pracuje uczciwie czy nie/.Do godnego zycia maja prawo wszyscy ludzie,zlodzieje i inny element zyje nie godnie!Mozna by mnozyc przyklady jak z siebie robimy idiotow,kradnac,pijac ,kombinujac bedac za granica.Tylko po co wszyscy to wiedza!Ja mam robote,pracuje w Norwegii pare lat,nie zadzieram nosa,jestem tu gosciem,place podatki i wydaje mi sie ze jest duzo normalnych Polakow dzieki ktorym mamy dobra opine u autochtonow.pozdrawiam,Wesolych Swiat Wielkanocnych!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tadek0507)
Wiking
no ucz sie ucz bo nałka to potegi klucz!!!! bedziesz miał duzo kluczy to woznym w angli zostaniesz!!!!
pozdrowienia!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok