Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Wypowiedzenie i zwolnienie dyscyplinarne - Norwegia

Czytali temat:
Artur Malek zenon niemota kasia t Klaudia Przemus Andrzej Wolski max787 phaeton (2090 niezalogowanych)
34 Posty
Agnieszka xxxxx
(agnes943)
Nowicjusz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wypowiedzenie i zwolnienie dyscyplinarne
Co dokladnie mowi kodeks pracy o ochronie pracownika ktory zachoruje i choroba wyklucza mozliwosc wykonywania pracy na danym stanowisku? Czy pracodawca ma jakies obowiazki w tym wzgledzie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Buran Ptica
(Xburan)
Wiking
Ty sie nie pytaj o prawo tylko do roboty w dobie kryzysu szanuj prace bo wrocisz do kaczystanu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka xxxxx
(agnes943)
Nowicjusz
chyba raczej burak a nie buran
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Jacek1)
Wiking
Całkowicie zgadzam się z tobą Agnes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daniel 76
(76071976)
Wiking
Witam! może ktos mi pomoze wyjasnic jakie mam prawo gdy otrzymałem umowe o prace od lipca 2008r do grudnia 2009r i gdy zjechałem w grudniu 2008r do polski a mój pracodawca do dzisiejszego dnia nie zadzwonił abym wracał do pracy tylko przekazywał abym jeszcze czekał na telefon kiedy mam wracac do pracy.Nie otrzymałem wypowiedzenia ani świadectwa pracy oraz nie wypłacono mi feripenge!Wczoraj sie dowiedziałem iz pracuja tam juz inne osoby! Ja posiadam umowe o prace oraz pozwolenie !Gdzie moge taka sprawe załatwic i wjaki sposob?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok