Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Potrącąna i ciągnięta pod podwoziem samochodu przez 4 km. - Norwegia

Czytali temat:
(249 niezalogowanych)
1 Post

(Elzbietka78)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Potrącąna i ciągnięta pod podwoziem samochodu przez 4 km.
...tak naprawde to piesi i rowerzyści w Norwegi wcale nie uwazaja na drodze.Oczywiście bardzo mi szkoda tej dziewczynki,oby jak najszybciej wyzdrowiała.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
olenka g
(olenka)
Wiking
nie rozumie! jak mozna potracic dziecko i tego nie zauwazyc przeciez to czuc pod kolami! jak mozna sie nie zatrzymac i nie sprawdzic co sie dzieje? to jakies nie normalne!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dziadek)
Wiking
zwłaszcza po 4 kilometrach idiota prowadził auto by dziewczynka wyzdrowiała,a Norwedzy nie patrzą na pasach to fakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Lucjan Dziurgot
(lucjusz)
Wiking
Patrzec to mają kierowcy, to nie nasz ukochany kraj, gdzie pieszy to wróg wszystkich kierowców, którzy uważają się za Kubicę!!!
Mojemu dziecku w Kraju zrobiłem styropianową "cegłę" na kiju, bo nikt inaczej się nie zatrzyma przed przejściem, bo to "wstyd", tak jak w Norwegii sygnalizowanie kierunkowskazem, to też bardzo niebezpieczne zachowanie.

... ,serdeczne współczucie dla wszystkich cierpiących w związku z tym przerażającym wypadkiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
SZOK nie wyobrazam sobie by nie zauwazyc ze ma sie cos pod podwoziem pewnie rozmawiał przez telefon ale swoja droga wiecej wyprzedzania na zakretach i jak jest pod gorke ze o mostach nie wspomne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wojt750118)
Wiking
norki widzą tylko jak wchodzisz do swojego domu i co wnim robisz a dziecka na drodze niewidzą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok