Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odzyskaj nadpłacony podatek z Norwegii

Reklama

Przemytnik z polski złapany po raz trzeci - Norwegia

Czytali temat:
agnieszka pawlak K MN Angelamaria (920 niezalogowanych)
1 Post
Piotr.ek Lomiarz
(petersburg28)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przemytnik z polski złapany po raz trzeci
kochany dostawco dzisiaj miałem wielki problem z polskim piwkiem
ale jednak mam i pije sobie własnie
wspolczuje,pozdrawiam i zycze wiecej powodzenia nastepnym razem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Mariusz P,,,,,,.
(marioxyz)
Wiking
Jak tak dalej pójdzie to mi w końcu kaktus całkiem uschnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(anyzek09)
Wiking
i teraz cała Norwegia będzie trzezwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Nie ma sie co dziwic biedakowi))jak go juz dwa razy złapali to musial zarobić na dwie poprzednie kary bo chyba nie dali mu za ten przemyt nagrody))a tu taki pech....ciekawe czy jeszcze zaryzykuje?...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
aaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Adamie k. ze stavanger niedlugo celnicy wogole nie beda musieli stac na granicy bo beda mogli czekac na ciebie pod domem.gratuluje podania numeru telefonu. nie uwazajmy tutejszych sluzb za debilne bo tak nie jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mariola Kowalska
(Mario19)
Wiking
Polak potrafi, zal mi tych naiwnych ludzi ktozy psuja opinie innym polakom mieszkajacym tu na stale :
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
grzegorz landowski
(gregor196542)
Wiking
jak ci brak polskiego piwka to wracaj do kraju,tu masz od wyboru do koloru.sam widzisz co norki robia z polakami,a roboty tez nie ma,w polsce jest pracy opor .mysle ze powinniscie wszyscy wrocic i budowac nasza polske a nie norwegie.co z was za polacy,wluczycie sie na obczyznie ,a norkami nigdy nie bedziecie,no i traktuja was jak jakis odzut.gregor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kasia m....
(ciotka Oslo)
Wiking
ty adamus uważaj jak idziesz po pasach bo zza rogu może cię jakiś żubr potrącić!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajkbb)
Wiking
najbardziej ciekawe w tym wszystkim jest to - ze nie wiozl by tego jakby nie mial zbytu - ilu z was pali norweskie 100 kr papierosy czy pije norweski piwo ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok