Bo polacy to najbardziej zakompleksiony naród na świecie. Wszędzie im źle i wszystko jest beznadziejne, ale jeden przez drugiego udawadnia jaki to jest bogaty i ustawiony, byle by pokazać że jest się lepszy od innych. Polacy czas wyleczyć się z kompleksów. Ja wszystkim opowiadam o Polsce jaki to piękny kraj i dzielny, pracowity naród z przepiękną historią i tradycjami. Ludzie są zachwyceni, chcą nas odwiedzić i nigdy przenigdy nie doświadczyłem czegoś negatywnego ze strony norwegów, wręcz przeciwnie uważają ze fakt że jestem polakiem jest cool i wnosi pewną świeżość w społeczeństwo.. właśnie SPOŁECZEŃSTWO, termin obcy polakom patrzacym na kase, stosującym sięwyłącznie do własnych reguł, nieuczacym sie jezyka i krecacym sie pomiedzy łóżkiem michą i budową! Nauczyłem się żyć z innymi a nie tylko porównywać, podejrzewać i liczyć czyjeś pieniądze. Spotykasz w Norwegii polaka - pierwsze pytanie to ile masz na godzinę i czy aby nie więcej niż ja! Pełno tutaj złośliwych komentarzy pod adresem norwegów i Norwegii a przecież jesteście tu z własnej nieprzymuszonej woli więc o co chodzi? Widać narzekanie i frustracja to polski sport narodowy. Smil til verden og verden skal smile til deg!