Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Izabella Kowalska (2255 niezalogowanych)
1 Post

(vika)
Wiking
!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
o idealnych norwegach, o tym lepszym zyciu i rownouprawnieniu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
to ty viki chyba masz problem z jezykiem,ale od czegos innego...a do tego duzego Bergen to masz pewnie z 200km.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiutek)
Wiking
Napewno rozmowa jest nie na temat. Pilnujcie swoje dziewczyny bo niespodzianka jest w TAXI...
Pozdrawiam,
Fiutek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
skoncz juz dziewczyno, bo szkoda twojego zdrowia ( zaden z mądrali nie potrafi podac chcby jednego argumentu na swoje wywody! jedyne co potrafia, to wygonic cie do Polski " no paszoł won z mojej ameryki....." heheheehe a panowie typu "gruzin, darko" najwyrazniej zachłystneli sie kilkom a koronami i rzadzic chca, a na lekcji nie uwazali, ze czescia demokracji jest legalne i bezkarne wyrazanie swoich poglądów nie ublizajac innym......
Co do pana "chudy" to ty chłopie sie lepiej na gierkach w kompie skup i za pisanie sie nie bierz, bo ani ładu, ani składu, a pani od polskiego czerwieni sie czytając twoje wypociny (
pozdro normalni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
Oj mariusz mariusz.. czytalbys ze zrozumieniem to bys wiedzial ze nie zachlysnalem sie koronami bo w przeciwienstwie do ciebie nie przyjechalem tu w celach zarobkowych. Troche to ironiczne ze zarzucasz innym ublizanie a najwiecej jadu i ublizania jest w twoich komentarzach.. wez przeczytaj sobie sam to co piszesz i sie nie osmieszaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Darko Wiew
(Darko023)
Wiking
raczej ty zapomniales j.polskiego przeczytaj uwazniej kto komu w tych wypowiedziach ublizal i dopiero wtedy zabieraj glos na forum
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
to ja juz nie bede.........
a tak powaznie, to musi byc ktos taki jak ja )
trzeba od cazsu do czasu pewne rezczy napisac "głosno" i ja zamierzam to robic! a zeby słodko nie było, to oczekuje równiez słów krytyki, na moje wypociny, ale prosze tylko o konstruktywną krytyke....
a nie "paszoł won z mojej ameryki" (norwegii)....
pozdro vika
damy rade wspólnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Pewnie, ze damy radę Abyśmy tylko nie dali się norweskiej propagandzie i praniu mózgów. Ale... mamy mocne charaktery, w koncu jesteśmy polakami... Mariusz, twoje spostrzezenie ,, tresowane dzikusy,, dostaje u mnie 10pk
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
znam jesze kilka fajnych, ale pozwolisz, ze zapodam je do jakiegos ciekawego komentarza
mój mózg jest juz uprany i na szczescie nie przez polskich norwegów, a propaganda nie pomiesza mi w głowie, pieniadze nie są w stanie mnie zmienic, wiec masz we mnie kolezke i mozesz liczyc na wsparcie w walce z głupotą i slepotą )
pozdro do deszcowego Bargen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok