Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szwajcaria – zaczyna walkę z Islamem - Norwegia

Czytali temat:
(351 niezalogowanych)
1 Post
Małgorzata T
(Margo33)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szwajcaria – zaczyna walkę z Islamem
a w Oslo "urósł " już piekusiany "kościółek" na Furuset - reprezentuje Oslo przy wjeździe z drogi krajowej. KATASTROFA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Even)
Wiking
Każdą religię powinno się ukrócić, żeby nie naruszała prywatności i swobody. Katolicyzm sieje zbydlęcenie w Polsce i też jest niebezpieczny, choć inaczej. Nie raz spóźniałem się do pracy, bo się pochód wiernoty zebrał i ulicami festynował. Po co takie klaunowanie? Chcesz chwalić bożka, rób to wewnątrz siebie, a nie miliardy się topi ku bałwochwalczej chwale, choć tylu jest potrzebujących. Jezus by wam żydofilskie tyłki skopał za takie marnotrawstwo.
Nie widzę różnicy między kościołem , a meczetem. Każdy z nich jest przesadnym eksponowaniem tego, co w religii nie jest najważniejsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Brawo Szwajcarzy!!!Choć w Norwegii może nigdy do tego nie dojdzie.Ja osobiście nie znam się na religii,ale od muzułmanów wyczuwam brak sympatii i brakuje im europejskich obyczjów oni po prostu tu nie pasują.No bo kto to słyszał żeby stawać w buciorach na desce sedesowej i podmywać się prawą czy lewą ręką i potem dotykać wszystkich rzeczy.Nie można im zaufać.W oczach dwie bomby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Czas najwyzszy !!! Ale to oni sami musza posprzatac . Szwajcaria juz sie obudzila -czas na Norwegie i Szwecje .Tam tez przyda sie zrobic porzadek . Bo Niemcy juz maja taki problem -aby patrzec jak tutaj zacznie -kipiec -. Jestem ZA !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok