Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

No i stało się - Całkowity zakaz palenia papierosów - Norwegia

Czytali temat:
(1198 niezalogowanych)
1 Post

(audi20061)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu No i stało się - Całkowity zakaz palenia papierosów
a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
ciekaw jestem, co na to "mądre" rozporządzenie powiedza ci "polscy norwegowie", którzy wieszaja psy na lewo i prawo na wszytskich polaków, którzy odwaza sie cokolwiek krytykowac w tym jak wielokrotnie podkreslałem chorym kraju......)
pozdrawiam normalnych i .....palących ))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
ja sie z toba zgodze... to jest cholernie chore, ja ilekroc pracuje z norwegami to ich pojezdzam za te ich glupie regoly, zakaz palenia calkowitego to juz przesada, nie maja poowazniejszych problemow tro sie zajhmuja takimi glupotami, norwegowie to prymitywy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Per Runar Johanson
(jacek1938)
Wiking
to co taki madrala jak ty robi w tym kraju jak to ujales chorym moze Ty jestes chory ze tu przyjechales jak sie nie podoba nikt tutaj ciebie nie trzyma wolna droga do naszej "kochanej" Polandii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Per Runar Johanson
(jacek1938)
Wiking
Nawiasem mowiac to chyba nikt cie nie zmuszal abys tutaj przyjechal i prosil sie jak t o powiedziales tych "prymitywow" o prace i lepsze godne warunki zycia, wydaje mi sie ze to unas ci w rzadze sejmie senacie to prymitywy ktorzy norwega do piet nie dorstaja i jeszcze dlugo nie beda dorastac, wiec za nim cos powiesz i napiszesz o tych ktorzy daja ci narazie te lepsze warunki bytowe i pracy to pomysl jezeli myslisz wogole co mozna o tym napisac, narzekac karzdy potrafi norek to norek tamto
ale zyjesz tu i te prymitywne norweskie koronki zarabiasz i wysylasz do ukochanej Polandii,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin Nowicki
(grza1)
Wiking
jacek1938 czy Ty zdajesz sobie sprawę skąd się biorą pieniądze na min. Twoje wynagrodzenie, na Twoje lepsze życie??? Mam wrażenie że nie masz pojęcia. Należysz do grupy tych co to są bardziej papiescy od papieża i umoralnić innego Polaka to proszę bardzo, wsadzić paluszek w dupkę, nie ma sprawy. Człowieku mieszkasz w bardzo prymitywnym kraju, gdzie żyja w większości prymitywni ludzie, bardzo prymitywni. Jeżeli jesteś młody to doczekasz czasów aby się o tym przekonać. Ja nie będę Cię umoralniał bo w dupie mam co myślisz o "swoich" zajebistych norwegach. O ich "inteligencji" za kilkadziesiąt lat usłyszy cały świat i dopiero tacy jak Ty zrozumieją na czym polegał fenomen Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
nic dodac nic ując )
Ludzie typu "jacek 1938" nie wiedza chyba ciagle co znaczy emigracja zarobkowa!
Mój pierwszy rok w norge tez był cudowny i wspanialy, poprostu eldorado! wszystko i wszyscy byli cudowni.... fjordy, widoki, czysta woda itd...to naturalne po przyjezdzie z PLUK ale po jakims czasie zachwyt mija i odsłaniaja sie niestety minusy, ktorych na ta chwile jest wiecej niz plusów....
tylko i wyłącznie pieniadze są tu ok, reszta niestety jest do bani...
zycie tu jest męką i ktos kto wychował sie w PL nie potrafi sie przestawic....
tylko ci, którzy w dupie byli i gówno widzieli są po dzis zachłyśnięci tym "rajem"
PS: zapytaj swoich kolegów norweskich, czy są zadowoleni z zycia w swoim kraju? ledwo stacza do pierwszego, i zeby nie ferjepergen, to by zamiast do egiptu, grecji, hiszpani jezdzili do grimstad albo do forde na kamping)
PS II: To pytanie do "mądrego" jacka 1938.....
I posze nie wyganiaj nas "odmienców" z nie swojego kraju )))
pozdrawiam!
PS III: popracuj tez nad swoja ortografią, bo razi w oczy z daleka...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
do "mądrego" jacka 1938.....
I posze nie wyganiaj nas "odmienców" z nie swojego kraju )))
pozdrawiam!
PS III: popracuj tez nad swoja ortografią, bo razi w oczy z daleka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Per Runar Johanson
(jacek1938)
Wiking
Jezeli chodzi o to czy jestem mlody to niestety nie mam pare latek wiecej od ciebie i niestety nie jestem tutaj 1-wszy rok tylko juz 5-ty i dotej pory nie narzekam co lepsz sprowadzilem tez swoja zone i pracujemy razem i nie narzekamy,jezeli Ty czy Tobie podobnym nie pasuje zycie u prymitywow to poco p urlopie tutaj zawsze wracacie i robicie za te prymitywne korony, i mysle "kolego" ze jakbys byl tam i pracowal tam gdzie ja to mialbys sie czy pochwalic , ale to chyba Ty w dupie byles i gowno widziales i po kilku miesiacach pobytu tutaj mowisz wsrod kolegow w polsce bo u nas w norwegii..trzeba mocno sie walnac w czulko a pozniej wogole zabierac glos wiele polakow osiedlilo sie juz tu na stale i wiele sie chce osiedlic ale wedlog was wszechwiedzacych i obytych w swiecie to pewnie tez sa PRYMITYWY ale wtym prymitywnym kraju zapierdalasz po 10-12 godzin i jak bys jeszcze mogl to bys po sumie w niedziele przylazl a tak do narzekania to jakze bo mala bo norki maja wysoka stawke, zawsze mieli i beda mieli jak sie nie podoba to jest anglia irlandia tam niema PRYMITYWNYCH norwegow ale pewnie bardziej prymitywni polacy ale widze ze tobie bedzie wszedzie zle.Kiedy tu przyjerzdzalem byl w adecco koles ktory byl na urlopie z irlandii stwierdzil ze daja mu za mala stawke TE PRYMITYWY ale za niecaly rok spotkalem go w Trondheim i zapierdalal u tych prymitywow i smieszne jest to ze sobie jeszcze bardzo chwalil.
Jezeli masz problem z moja ortografia to spogladaj czasami na swoja i raczej zostaw ta uwage bez komentarza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Per Runar Johanson
(jacek1938)
Wiking
a tak narzekasz i robisz zamieszanie popracuj tutaj kilka lat a pozniej porownaj waronki pracy socjalne i kasowe jakos dziwnie chlopaki z angli przyjerzdzaja i pracuja i nienarzekaja jeden w 2006 mowil ze adecco dalo mu za malo bo on ma w angli wiecej ale dziwne po roku spotkalem go w tradheim i zapirdzielal i sobie bardzo chwali i pracuje u tych PRYMITYWOW caly czas i tez razem ze swoja zona.
A co do mojej ortografi to najpierw popatrz na swoja a poznie miej jakiej uwagi a najlepiej to w tej kwestii nie zabieraj glosu bo jestes pusty jak werbelek dobosz papa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok