Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michał ***** radek gasiorowski Rafal Kukula (3570 niezalogowanych)
1 Post
Ireneusz Sobczak
(kasia000)
Wiking
Cześć pisze pierwszy raz i czy ktoś ma jakieś informacje znajomych telefony adresy do pracy jako nurek/płetwonurek.Bylem na okrętach ratowniczych.Bardzo bym potrzebował takich informacji i odwdzięczył bym się bardzo.mój telefon kom.791097812 -play oddzwonie
Ps.musze spłacic kredyt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
radoslaw tolik
(radek2006)
Wiking
Witam mam nadzieje że postaram ci jakoś pomóc dostałem wizytówkę od nurka technicznego który pracował w tym zawodzie w Bergen na północy Norwegii.Teraz zajmuje się czymś innym prowadzi własną firmę.A oto jego namiary
www.vatmiljo.no mam nadzieje że tam znajdziesz jego numer telefonu bo ja nie mogę bez jego pozwolenia opublikować.Jeżeli będziesz miał jakieś problem ze znalezieniem jego num tel to ja podam ci swój .Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
radoslaw tolik
(radek2006)
Wiking
Uwaga uwaga w niedzielę 7 marca odbędzie się wielkie nurkowanie w Hvitsten u Łukasza .Tak myślę, że tym nurkowaniem pożegnamy niekończącą się zimę.Zapraszamy wszystkich do udziału w spotkaniu .Ps będzie grill i ognisko kontakt z założycielem grupy Łukaszem .Do zobaczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Odp.:Nurkowanie 20 Godziny, 12 Minuty temu Oklaski: 0
witam od 2 lat mieszkam w skien mam na imie tomek w polsce troche nurkowalem mam uprawnienia lok i ok 40 godzin pod woda chcialbym nawiazac kontakt z ludzmi ktorzy nurkuja w skien lub okolicach bo nie chce nurkowac sam w zeszlym sezonie duzo nurkowalem w abc na jeziorach tu w norwegi mam zamiar w najblizszym czasie zainwestowac w uzywany sprzet do nurkowania i tego lata sprawdzic akweny tu w norwegi prosze o kontakt z ludzmi z okolic sklen najboizsza sobote mam wolna chetnie gdzies sie wybiore moj nr tel 96678396 ewentualne meil tomekniemczyk@wp.pl pozdrawiam serdecznie tomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Piotrek31)
Wiking
Witam. Jak mozna sie skontaktowac z waszym klubem pletwonurkow i gdzie sie znajdujecie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Piotrek31)
Wiking
Witam. Jak mozna sie skontaktować z waszym klubem?. Jakis adres , nr tel. Chetnie bym sprobowal przygody z nurkowaniem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok