Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Michał ***** radek gasiorowski Rafal Kukula (3646 niezalogowanych)
1 Post
krycha konop
(I hate rust)
Wiking
Myślałem że mimo Twojej krytyki którą rzuciłeś do Łukasza na forum zamiast przedstawić mu swoją twarzą w twarz kiedy rozmawialiście w sklepie, to masz coś do powiedzenia konkretnego, a tu niestety porażka. Czytanie z zrozumieniem?? Chyba każdy tak to odbierze co napisałeś, oczywiście poza Tobą. Nikt nie siedzi w Twojej główce. Słowa obraźliwe nie muszą być wulgarne, ale skąd Ty to niby masz wiedzieć. Kłopoty z orientacją?? he he naprawdę jesteś słabiutki he he Dzieci na Naszej Klasie bawią się w takie przepychanki słowne. Ćwicz rozwijaj się i pracuj nad sobą , jak dojdziesz do poziomu satysfakcji emocjonalnej minie złość i frustracja. mimo wszystko Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krycha konop
(I hate rust)
Wiking
nie będę więcej nic pisał bo za dużo kłótni na tych forach nie chcę więcej sporów tutaj toczyć mr Don Kichot free freediving Życzę wielu udanych POLOWAŃ ha ha Szkoda tylko że zamiast jednać fora kłócą ludzi bo niektórzy muszą wypłakać się na forum w oczekiwaniu aprobaty, a tu nic Fajnie byłoby Cię spotkać jako freedivera, ale teraz po co ?? Z Panem co ma muchy w nosie nie chce się poznać. Czuj się dumny bo to ty zacząłeś tą falę krytyki i kłótni bądź z siebie dumny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Nie szukam zwolennikow,nie zakladam klubu.Nie pisze na Waszym forum tylko na publicznym forum o Norwegii gdzie sie reklamujecie ze swoim klubem, wiec jesli czujesz sie skrzywdzony zglos petycje do admina.Nie sadzisz chyba ze obawialbym sie powiedziec Twojemu koledze cos prosto w twarz?Minal czas,,podsumowalem i ocenilem bajkopisarstwo.. Znam wielu nurkow i lowcow ,nikt powazny nie opowiada takich glupot..Troche przykre kiedy robi to jeden z Was,tymbardziej podajac sie za przyszlego instruktora..Autorytet przychodzi z osiagnieciami,nie z opowiesciami..Jesli ktos mi sie wydal niepowazny,pisze o tym gdyz uwazam mam do tego pelne prawo.Nie sadzisz chyba ze interesuje mnie Twoja czy Wasza stronnicza interpretacja."po co jeszcze tu piszesz" - mozesz pisac na swoim forum wsrod swoich klubowiczow,tu mozesz wymienic poglady.Na razie jednak niewiele masz do powiedzenia.Rozumie ze bronisz klubu i lidera,jednak poziom na jakim to robisz swiadczy niestety o Tobie..Nie sugeruj mi pracy nad zloscia czy frustracja,kiedy sam tego bardziej potrzebujesz..Nie jestem z tych co czekaja na oklaski,nie bardzo chyba pasuje metafora don kichota..Poinformuj kolegow,moze ktos jeszcze Was wesprze..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
robisz swiadczy niestety o Tobie..Nie sugeruj mi pracy nad zloscia czy frustracja,kiedy sam tego bardziej potrzebujesz..Nie jestem z tych co czekaja na oklaski,nie bardzo chyba pasuje metafora don kichota..Poinformuj kolegow,moze ktos jeszcze Was wesprze..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Usunales kilka swoich slow..obawiasz sie ze zle wypadniesz? To chyba troche nie fair?Jak widzisz mnie malo obchodzi jak zostane odebrany,Ty wlasnie dales przyklad ze z Toba jest dokladnie odwrotnie.W tym momencie ja moglbym powiedziec ze jestes "poskrecany emocjonalnie" (Twoje slowa..),bo piszesz a pozniej zmieniasz forme na "lagodniejsza".Pisanie na forum nie jest dla mnie powodem do dumy.Mam nadzieje ze bawisz sie dobrze ,zgadujac..Nie wyplakuje sie na forum,nie szukam aprobaty w przeciwienstwie do Was zebranych w jedna grupe,bo w pojedynke jak widac nie za dobrze sobie radzicie..Nie pisz falszywie ze lepiej byloby sie poznac,kied poznac chcialbys jedynie moj adres..Wiesz..takie zalatwianie spraw po "naszemu"..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
radoslaw tolik
(radek2006)
Wiking
Posłuchaj mnie Łowco my nie nurkujemy za jedzeniem jak ty.Każdy z nas pracuje i stać nas na kupno jakiejkolwiek ryby .Jeżeli po rozmowie z Łukaszem wysnułeś jakieś wnioski to twoja sprawa ,mogłeś to jemu w oczy powiedzieć ,że się z nim nie zgadzasz pewnie po dłuższej rozmowie doszli byście do porozumienia .Jeszcze jedno ja nie wrzucam ludzi do wora jak nie zasługują jak napisałeś ja daje ludziom drugą szansę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Skad pomysl Radziu ze poluje dla jedzenia?Wywrozyles z reki? Napisz jeszcze na co Cie stac..Jaki chleb kupujesz napisz,bo domyslam sie ze nie kneipp za 5nok?
Polowania sa moja pasja,ryby rozdaje znajomym.Z 5ciu zostawiam sobie np.jednaSkoro podniecasz sie nizalka domyslam sie ze nia masz wyjscia jak pojsc po rybe do sklepu
Sam wybieram rozwiazania dlatego daruj sobie moraly.
Nie mam problemow finansowych,jednak dziekuje ze sie martwisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
radoslaw tolik
(radek2006)
Wiking
Pisałeś kiedy my otwieramy tyskie ty nurkujesz kiedy otwieramy drugie ty też polujesz więc z tego to wynikło.Mamy czas i na piwko i na nurkowanie .A co do nizalki to założę się że na oczy jej nie widziałeś jest to patent ojca mojego kolegi który jest nurkiem od czasu kiedy nas na świecie nie było.Co to jest kneipp?Męczy mnie już ta przepychanka słowna, życzę ci udanych polowań i szybko topniejącego lodu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Radziu,testowalem juz wiekszosc rodzajow nizalek..Nie sadze zeby patent ojca Twojego kolegi byl czyms nowym.
img138.imageshack.us/img138/10/img2905xj.jpg
Kneip to taki tani chlebek ktory przestaje sie jadac kiedy poziom zycia podskoczy w gore
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
radoslaw tolik
(radek2006)
Wiking
Byliśmy dzisiaj z chłopakami na Kjovangen .Pogoda nie była za ciekawa ale udało się ,przy padającym silnie śniegu temperaturze minus 5 zeszliśmy pod wodę.Pierwsze nurkowanie -zeszliśmy pod powierzchnię płynęliśmy dość daleko ale na głębokości 23 metrów znależliśmy piękną skałkę a niej kolorowa roślinność .Zatykało dech w piersiach nie sądziłem że o tej porze roku coś może rozkwitać .Nurkowanie drugie było jeszcze lepsze .po godzinnym odpoczynku picia ciepłej herbaty postanowiliśmy skoczyć jeszcze raz.Okazało się że na głębokości już od 6 metrów piękne skały i znowu ta fantastyczna kolorowa fałna .Naprawdę polecam to miejsce każdemu z was doskonale zejście do wody i poza tym piękna okolica .Dzięki Maro i Robert za wspólnego nura .Czekam na następne propozycje! Kriss może w sobotę skoczymy na jakiś wrak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok