Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Klub Polskich Płetwonurków w Norwegii zaprasza do wspólnej przygody - Norwegia

Czytali temat:
Michał ***** radek gasiorowski Rafal Kukula (3639 niezalogowanych)
1 Post

(Andrei)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Klub Polskich Płetwonurków w Norwegii zaprasza do wspólnej przygody
Pamietam Lukaszu jak zagadalismy kiedys w dykkesport-Lysaker..Odradzales kusze o naciagach gumowych,doradzales pneumatyczne..Doradzales zeby nabijac ryby na nizalke (ponoc to taki wynalazek ulatwiajacy polowanie pod woda..)
Zanim zaczniesz proponowac cos ludziom,uzupelnij braki podstawowej wiedzy,sa bowiem ludzie ktorych nie zaskoczysz nizalka a pneumaty proponuje doradzac swoim kolegom z butlami..
pzdr
ps.miedzy komercja a pasja istnieje ogromna roznica..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Lukasz Chlosta
(lukaszchlosta)
Wiking
Przede wszystkim doradzam głównie kolegom z butlami. To nie był artykuł o snorkowaniu, który wnioskuje z Twojego komentarza Ty uprawiasz. By dyskutować o nurkowaniu w sprzęcie polecam zacząć od praktyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
T D
(tomek78)
Nowicjusz
chyba powinniscie nazywac sie polskim klubem pletwonurkow z oslo!!!! Mimo to popieram inicjatywe!!! Zimno ale pieknie
Ps. Nie jestem pewny co do przepisow odnosnie lowienia z kusza w Norge...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marek kapusniak
(marekcl600)
Wiking
jest nas coraz wiecej, opanujemy najpierw norwegie, potem europe, a na koncu caly swiat... BARDZO przyjemny sposob spedzania czasu, polecam! dla zainteresowanych: poszukajcie filmikow na yotube z nurkowan w norwegii, jest co podziwiac. pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marek kapusniak
(marekcl600)
Wiking
... nie bardzo wiem o co czlowieku walczysz, w ogole twoje komentarze nie odnosza sie do zamieszczonego tutaj tekstu, jesli masz ochote na jakas konstruktywna dyskujse zapraszam na forum, ale podejrzewam ze brak ci odwagi... chociarz nie, ty widze jestes typem czlowieka ktory czuje sie odwazny zza swojego monitora.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
radoslaw tolik
(radek2006)
Wiking
Ja używam mizałki i jest ona wręcz rewelacyjna sam zrobiłem kilka sztuk polecam każdemu. Kto snurkuje i nurkuje nie musi za każdym razem gdy złapie rybkę wynurzać się.A kolega chyba ma bardzo mizerną wiedzę na temat snurkowania jeżeli chce możemy mu udzielić kilka lekcji.Apropo dzięki chłopaki za dzisiejsze spotkanie i wspaniałe wrażenia z nurkowania.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Ja nie bylem Twoim kolegom butlowcem,pomimo to doradzales.Wspomniane snorkowanie ma swoja nazwe - spearfishing - i okresla polowanie na wstrzymanym oddechu.Snorkowanie o ktorym Ty mowisz to na basenie albo w Egipcie na rafach na 2 metrowej glebokosci.Mam nadzieje ze wiedza o scuba ktora zamierzasz przekazac zainteresowanym,jest duzo wieksza od tej ktora pokazales w Lysaker. (bezpieczenstwo to jeden z powodow) Nie dyskutuje o nurkowaniu w sprzecie,kiedy nie mam o nim pojecia ( lub zupelnie mnie nie interesuje),Tobie proponowalbym rowniez stonowanie w temacie ,w ktorym masz tak wiele brakow..Jesli chcesz zablysnac przed kims w przyszlosci ile ryb nastrzelales,jakie kusze polecasz i do czego sluzy nizalka-polataj jeszcze chwilke pod woda,nabierz doswiadczenia,poczytaj fora(duzo teorii) - unikniesz kompromitacji..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
Kiedy w piatkowy wieczor otwierasz kolejne Tyskie,ja poluje.Kiedy w sobote otwierasz kolejne,ja nadal poluje.Kiedy siedzisz w domu bo za zimno na narty,ja poluje.Kiedy w sucharze uciekasz z wody a po wyjsciu marudzisz ze zmarzles ,ja siedze w mokrym i nadal poluje ..Wiec nie bardzo wiem o czym mowisz piszac odwazny zza klawiatury,tymbardziej kiedy wysylasz mi zaproszenia na Wasze forum(lubisz poklikac?)Moge Cie zaprosic na nasze,bedziesz mial tyle samo malo do powiedzenia co ja na Twoim(waszym).
Nie walcze o nic,moj komentarz to zwykla krytyka pod adresem osoby ktora Was reprezentuje.Wg Ciebie nie powinienem zasmiecac Waszego watku? nie poruszam tematu o przepisach na nalesniki..W moich oczach Wasz lider braki wiedzy nadrabia "bajera",a to troche niedobrze kiedy zaczynamy bawic sie w sporty ekstremalne..

Do pana mizalka..
Niewiele mam Tobie do powiedzenia,kiedy NIZALKE traktujesz jako rewelacyjny wynalazek..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marek kapusniak
(marekcl600)
Wiking
:-D cha cha cha rozbawiles mnie andrei, z tymi piwami. znasz takie wieczory z auropsji? a propos twojego polowania to widze ze twardy jestes, podziwiamy cie wszyscy, wylecz kompleksy bo cie zjadaja. Nie lepiej byloby sie spotkac na wspolnym wyjezdzie, pogadac, razem zapolowac, zamiast wykazywac swoja (pseudo)wyzszosc? Temu mial sluzyc ten artykol, zebraniu ludzi ktorzy maja wspolne zainteresowania, umowieniu sie na wspolne kursy lub spotkania, zintegrowac. Ale jak widze u niektorych wychodzi sloma z butow i typowe dla polskich forow pieniacstwo. Jezeli ktos sie interesuje nurkowaniem zapraszam na nasze forum. Pozdrawiam wszystkich.
PS radi mam twoje ciezarki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
.Przedstawilem Twoj potencjalny obraz w odpowiedzi na "odwaznego zza klawiatury". Byc moze nie smakuje Tobie Tyskie..Jestem zmuszony rozczarowac Cie odnosnie wieczorow z autopsji.Nie trace czasu na picie.
Bardzo mnie podbudowales piszac ze podziwiacie mnie wszyscy.Szczerze dziekuje.Juz nawet postanowilem ze tej okazji zaczne polowac dodatkowo w niedziele.Dzieki za super motywacje..

Jesli chcesz sprowadzic dyskusje do poziomu "slomy z butow" ,Twoja sprawa..Jestes dorosly,rob jak uwazasz.
Nie interesuje mnie jak bardzo jestes zniesmaczony tym ze "pieniacz" psuje Wam "ogladalnosc"..Uwazam ze mam powod majac w pamieci owy przyspieszony kurs "polowania na ryby".."wiedze" jaka otrzymalem w zaledwie 5minut rozmowy..
Zrozumialbym Wasza zlosc kiedy odezwalbym sie jako np konkurencja
Pisze jednak jako niedoszly,rozczarowany klient ktoremu rowniez zostal zaproponowany kurs podstawowy nurkowania scuba.Jednak po probce wiedzy na temat nie tak bardzo odlegly..po glupotach jakie uslyszalem..Stwierdzilem ze nawet gdybym sie zdecydowal to byc moze byloby to centrum Lysaker lecz z oferty Pana Lukasza napewno bym nie skorzystal.
To jest forum, internet.Kazdy moze skorzystac z prawa swobodnej wypowiedzi.Wyrazam swoja opinie.O co wiec chodzi?Kompleksy? Jesli chcesz leczyc z nich innych,najpierw zacznij od swoich..Ne wywyzszam sie,to Ty probujesz mnie ponizyc nazywajac "odwaznym zza klawiatury".Zmuszony wowczas jestem przyblizyc Tobie nieco realia.Odbierasz to jako przechwalki Zastanow sie wiec co chcialbys uslyszec kiedy prowokujesz..Oczekujesz ze trafiles w dyche i nagle zamilkne bo np.zrobilo mi sie glupio?
A moze ta aluzja do klawiatury to cos w rodzaju checi zobaczenia mnie na zywo?Moze dostalbym w zeby) bo oddzywam sie w nieodpowiednim watku za antyreklame..Nie pytam sie czemu mial sluzyc ten artykul,nie ma potrzeby zebys mi tlumaczyl kwestie integracji.To co pisze to zwykla krytyka wiec postaraj sie ja przyjac jak normalny,niezakompleksiony,w butach bez slomy forumowicz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok