Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Oxana (1969 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
obedrzeć ich ze skóry i to żywcem,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Dzieki brachu ze mnie popierasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
adam wiśniewski
(adam75123)
Wiking
a wan sie widzę wszystkim w głowacz popieprzyło. niech chłopaki zarabiają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Niech zarabiaja ?????????????????? A my -cala reszta Polakow ,ktorzy wstydza sie za takie bagno ..?? Przez takich jak oni -mamy tutaj spore problemy np.mieszkanie ,praca i.t.d. Uwazam ze powinni zostac porzadnie ukarani. A kara ,aby byla skuteczna -musi byc dluga i uciazliwa !!! PS .masz chyba ochote ich zastapic ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Za pomyłkę przepraszam, za swoją opinię nie. Że skrytykowałam rozstrzelanie nie oznacza że chciałabym ich pogłaskać po główkach. Należy im się surowa kara za wszystko co jest wbrew prawu i człowiekowi, bez względu czy dopuścili się przestepstwa w Pl czy Norge. W Norwegii doświadczyłam wiele złego i gobrego, gówniara też nie jestem.A jak się poprawiamy to kolego powtórz ortografię polską. dron68 do polskich książek się bierz a potem możemy pogadać o wstydzie. A ja też dziękuję Bogu że nie mam z tym nic wspólnego ani moi bliscy. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Nie badz taka madra.Po pierwsze nie mam polskiej klawiatury,po drugie pochodze z innego panstwa.A po polsku gadam liepiej od nie jednego polaka.Nie mowilem ze jestes gowniara,tylko ze zakrotko jestes w Norwegii.I poczytaj jak" pisza "prawdziwe polacy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Ludzie ! A gdziez to w Polsce tak ucza rodzimego jezyka ? Chyba szkole trzeba bedzie pieniadze oddac ! A myslalam,ze z ortografia nie mamy klopotow -skucha-zawiodlam sie !!! Jeden drugiemu wypomina pisownie,a sam takie byki robi ,ze czytac mi sie nie chce !Jezeli mowi sie dobrze po Polsku to i pisze sie tez bezblednie ! Pozdrawiam !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
CZY NAPRAWDE TAK PISZA {PRAWDZIWE POLACY } . Nie wierze !!! Ty kpisz sobie chyba z Polakow ? Oj nieladnie .dron68. Nie ladnie ! Popraw sie !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Via 44 - nie przejmuj sie dron68 .-jest jeszcze mlody i nie wie co zrobic z mlekiem pod nosem .Pozdrawiam !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
K L:
(noen)
Wiking
Szanowne panie czy nie odbiegacie jak zwykle lekko od tematu ,czy to jest wazne jak kto pisze .Polski jezyk nie jest latwym nam polakom ,sami robimy bledy a wy czepiacie sie dron68 ktory jest cudzoziemcem ma prawo pisac z bledami. Nie jest to prawda ze jak sie mowi po polsku to i sie pisze dobrze .bogdanor co tu robisz ?proponuje do polski na nauczycielke .Marnujesz sie w norwegii. ja robie bledy i 1000 innych ludzi tez .boli cie to to nie czytaj .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok