Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(940 niezalogowanych)
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
A moze merdam ogonkiem bo mam na to ochote i tak sie czuje, a nie dlatego ze musze.
Skoro nie znasz..nie oceniaj. Ludzie nie dziela sie tylko na tych co tu sa, bo musza i tych co wlaza w tylek norwegom. Sa tez tacy ktorzy tu sa bo chca, bo im sie tu podoba. Nie trzeba wlazic nikomu w tylek zeby byc szczesliwym tu.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Anna Kowalska
(buzka66)
Wiking
Pogadamy jak będziesz mówić po norwesku, słuchać norweskiego radia, czytać norweskie gazety i mieć norweskich znajomych...oki ? Opowiesz mi wtedy o tym co się musi a co się nie musi w Norwegii? Czy się wchodzi w Norwegii w tyłki czy się nie wchodzi? Pogadamy o poziomie nauczania w Norwegii, stanie służby zdrowia w Norwegii, a najbardziej mnie zaintresuje twoje zdanie na temat światopoglądów (powinno być-noregopoglądów bo ze światem ma to mało wspólnego) norweskiego społeczeństwa...osv. a narazie Wesołych Świąt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
(Olivia)
Wiking
Tak sie sklada ze mowie po norwesku bardzo dobrze, ogladam wiadomosci, slucham radia i mam norweskich znajomych. I uwierz mi radze sobie swietnie sama.
Jezeli ty musisz wchodzic w d*** norwegom zeby miec tu dobrze to zal mi ciebie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Anna Kowalska
(buzka66)
Wiking
hmmm, mnie jest bardziej zal ciebie ... ale o tym pogadamy jest nauczysz si€ po norwesku, bo co z tego jak sluchasz radio i ogladasz telewizje skoro nie rozumiesz...a tego jestem pewna! Poki co siedzisz na polskiej stronie zamiast,, kosac sie,, z norweskimi znajomymi w Norwegii...czy to samotnosc cie tu przygnala czy raczej flustracja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
(Olivia)
Wiking
W takim razie co ty robisz na polskiej stronie Pani Madra, co??
Ja sie nie martwie o swoj norweski, a rozmawiac z toba nie mam ochoty na zaden temat. W norwegii mam cala rodzine, sfrustrowana tez nie jestem, takze nie probuj wnikac, bo wsiakniesz. Z tego co piszesz to widze ze caly czas piszesz o sobie...nie znasz jezyka, jest ci tu zle, samotna, sfrustrowana...oooojj Bidulka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
K L:
(noen)
Wiking
buzka66 ty chyba masz nasrano w bani , jestes bo musisz i z twoich wypowiedzi faktycznie wynika ze jestes bardzo samotna tepa a do tego jasnowidz z ciebie ze hej ,.,.,,.,czyba faktycznie wlazisz tu ludziom w dupe wiec spier,,,, do polski co tu jeszcze robisz . myslisz ze tylko ty znasz norweski itd straszna z ciebie samochwala . mieszkam tu od ur. i na palcach moge policzyc ilu polakow zna norweski za to tu na forum wszyscy swietnie wladaja tym jezykiem maja swietne prace i wszystko jest cacy cacy . myslisz ze jak u ciebie jest do du,,,, to i innni tez tak maja ?a wiec nie !!!!!!! i to widac po wypowiedziach Olivci ze jest jej tu dobrze a ty jej wmawiasz jakies bzdury beeeeeeeeeeeeee zygac sie chce jak czytam takie wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok