Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweżka Paola o Polsce i Polakach - Norwegia

Czytali temat:
Daniel Buklewski Artur pantratatata arturgala90 Gała Jaroslaw Wilk (2117 niezalogowanych)
96 Postów
Założyciel MN
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweżka Paola o Polsce i Polakach
Zgłoś wpis
2 Posty
Anna Kowalska
(buzka66)
Wiking
... a w Norwegii ta służba zdrowia działa lepiej? W Norwegii faktycznie nie ma służby zdrowia, a zdrowie ma ten kto ma szczęście ... Propaganda, propaganda - w takim bogatym państwie za jaki się uważają ?! I swoją drogą w jaki sposób dają sobie radę norwedzy na studiach w Polsce? Po tym niskim poziomie w szkolach norweskich to chyba tylko norwescy geniusze ksztalcą się za granicą, albo są objęci ,,specjalnym programem nauczania,,?! To by się zgadzało bo w programie o nauce mowy nie ma a tylko o pijaństwie, alkoholu, imprezowaniu itp. ... to tak jak w Norwegii?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
normalnie ciemnogród mamy w pl......
bite kobiety i patologia na codzien.......
az nie wioem, czy smiac sie czy płakac.....poziom wiedzy tej kobiety jest załosny........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Joanna xxxxxxx
(Joasia3838)
Wiking
skoro Polska to taki strasznie zacofany kraj a jedynym plusem sa sklepy calodobowe i tania wódka ,,,,,,to po co ta dziewczyna pcha sie na studia do Polski mogla wyjechac np na Grand Canarie *czulaby sie przynajmniej swojsko'A tak pozatym to mnie zdraznila ta Paola i tyle ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bendix)
Wiking
wyluzujcie trochę najważniejsze że jej się podoba i zaprasza znajomych norków do pl a z nimi pieniążki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Patrzac na wasze komentarze to rzeczywiscie mamy ciemnogrod w Polsce, haha.
Ja to co mowi odebralam jak najbardziej pozytywnie, ale nie...Ci co nie znosza Norwegii i czuja tu tylko pieniazki zawsze znajda cos zeby sie przyp**** do "norkow".
Żal.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(asterix__25)
Wiking
nie wierze mimo ze bylo tlumaczone co ona mowi to i tak chyba tekst lecial za szybko bo po 2 pierwszych komentach widze ze ktos nie do konca zrozumial jej wypowiedz.... zal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
e no przeciesz ma rację z tymi szpitalami w Polsce, tak jest że kilka osób lezy na jednej sali, zero prywatności to cała prawda

ale zdziwiło mnie, że niby polacy sie nie potrafia ubrać i noszą dresy to już przesada akurat bo to raczej norwedze luster nie mają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
karol karolak
(qwerty123)
Wiking
przecież Paula z tego co pamietam ma mamę polke,zapoznalem ja w klubie MARTINS w Lillestrom jest barmanka i sympatyczna dziewczyną
przecież ma racje ze w polsce takie zeczy sie dzieja
wystarczy wusiaść z samolotu to juz wszystko widać ze latają dresiarze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kurex_zbir)
Wiking
a mi się wydaje, że ta dziewczyna jest po części polką... zbyt czysto mówi po polsku i to "Maciek Zakościelny", gdzie każdy norweg miałby problem z wypowiedzeniem tego imienia i nazwiska. Jakiś przekręt czuję:]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok