Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norwescy policjanci nie potrafią przeprowadzić aresztowania! - Norwegia

Czytali temat:
(270 niezalogowanych)
2 Posty
* Booya *
(Geaser)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwescy policjanci nie potrafią przeprowadzić aresztowania!
Chyba nikogo to nie dziwi, ze norwegowie czegos nie potrafia. Mnie natomiast dziwi fakt ze az 4 z 10 umialoby przeprowadzic aresztowanie. W koncu policjantem moze zostac tylko tubylec z dziada pradziada. Tych 4 zdolnych prawdopodobnie widzialo jak to sie robi w filmach amerykanskich albo dostali nauczke na polskiej potupaji i zapamietali jak sie powinno sprowadzac podejrzane twarze do parteru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
Policja w No ich szkolenie pozal sie boze widzialem ich interwencje, te mundury nosza dzieci,, widac jak No dba o rownouprawnienie policjant i policjantaka...niew dziwne ze tylu mundurowych ginie na sluzbie bo dzieic nie wpuszcza sie na ulice
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
marcn krupiarz
(merlinneon)
Wiking
norweska Policja?!a co to takiego,bo chyba nie Ci ludzie w mundurach albo niestey!!!Ogolnie sa mili i tolerancyjni i moze wlasnie to sprawia ze nieadekwatni do "wymogow" "europejczykow lub my jestesmy nazbyt zepsuci,skutek jest jeden-nie dziala.dziwie sie osobiscie ze nie zatrudniaja obcych nacji,ktore znaja najlepiej mozliwosci i zwyczaje swoich kultur.Chetnie ako stary wygibus podjalbym taka prace .Osobiscie nie mam jakis przykrych doswiadczen z policja norweska poza 1 sytuacja kiedy to pewnemu policjantowi powiedzialem ze jak nie przestanie machac mi palcem przed nosem i krzyczec uznam ze mnie atakuje bo jezyk znam slabo i polamie mu ten palec i wsadze w jego d.. po czym zapytalem czy cos jeszcze?a skoro nie oddalilem sie pozostawiajac zdziwionego policjanta z nie mniej zaskoczona policjantka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok