Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam 12345 (1562 niezalogowanych)
25 Postów
G K
(Grzech)
Wiking
Marianek , określając ludzi w taki sposób właśnie pokazałeś że niczym się nie różnisz od buraków których tak chętnie piętnujesz , zastosowałeś identyczną metodę , a jeśli myślisz że "bez urazy" rozgrzesza Cię i zezwala na pisanie takich bredni to:

jesteś idiotą (bez urazy) , oczywiście wszystko jest w najlepszym porządku wg Twojego mniemania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jerzy,Adam Banasiak
(Jurek622)
Wiking
No ,kurcze! az przyjemnie Was poczytac!Ludzie dajcie sobie siana,zycie jest krotkie,wsrod kazdej nacj sa durnie,zlodzieje,ludzi dobrzy i zli,oby Norwegowie postrzegali nas jako narod pracowity i przyjazny,daja nam robote i to wszystko,pozdrawiam Jurek szesc lat wsrod skalniakow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
tylko jeden człowiek odniósł sie do artykułu, a nie do komentarza...............
Pzdr JLK21
reszta jak zwykle nie ma nic do powiedzenia, poza sapaniem sie bez sensu.....
napiszcie jeden z drugim, co myslicie o sytuacji jak miała miejsce, a nie prujecie sie, jak by to was nie dotyczyło.....jeszcze troche, a kazdy nas bedzie potecjalnym "dawcą" i kosa znajdzie swoj finał na sercu itp.......
Wiec zamiast sapac tu bez sensu, wezcie sie za jajajajniki i do dzieła.......
Nie wazne czy z pomorza, zagłebia,warszawy,czy sląska!
jebac patologie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kkonst)
Wiking
Ty marianek?!Przeczytaj komentarz Grzecha i przemysl sprawe a nie nakrecaj siebie i innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(nowakzb)
Wiking
Chcialbym tylko nadmienic kolego marianek73.Mowisz o rzeczach zlych ktore draznia we wszystkich krajach.Lecz ja odniose sie tylko do twej wulgarycznej wypowiedzi.Jesli chcialbys naprawic ten stan rzeczy to chwala tobie,ale mnie niestety nie przekonales ,poniewaz jezyk ktorym operujesz i to publicznie mozna slyszec wlasnie wsrod chuliganow,zbirow i nieoczytanej choloty.Jesli chcesz zmienic swiat,zacznij od siebie i to od zaraz.Mam nadzieje ze wezmiesz sie w garsc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Ja sie z tym zgadzam.Wymiotowac mi sie chce jak slysze czasem w jakims sklepie takich nieokrzesanych typow,ktorzy glosno wszystko wokol komentuja i uzywaja przy tym praktycznie samych przeklenstw.Wstyd mi za nich.Pozniej ludzie innych narodowosci mysla,ze wszyscy Polacy sa tacy sami.Tylko picie,bijatyki i kradzieze.A tak wcale nie jest.
Jak ja kiedys bede miala dziecko,to bedzie rozmawialo w obu jezykach.Az tak mnie nie boli to,ze jestem Polka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Andrzej x
(magnat74)
Wiking
niestety czesciowo zgadzam sie kolega marianek73 bo weiem jacy sa niektorzy nasi rodacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok