Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zrzucają całą winę na Polaków - Norwegia

Czytali temat:
wiesiek bobo (274 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zrzucają całą winę na Polaków
juz niebawem wszystko co złe, bedzie nas w tym kraju....niebawem bedzie jak w UK " nie kop tego polaka, bo sie spocisz...."
to, ze sztorm na morzu, ze aż mewy rzygały, to tez wina polaków, ze najebało sniegu po jaja, to tez nasza wina, ze norki pracy nie mają, tez my........)
to jakaś psychoza...............
jakis "polski" kompleks.......
pretensja do garbatego, ze ma dzieci proste....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Anna Kowalska
(buzka66)
Wiking
Gratuluje ci Marianek poczucia humoru.
Właśnie mi się obiło o uszy, że obcokrajowcy przywieżli do Norwegii -> choroby weneryczne. Niby, że norki takie prawe i jeżdżą do tropików ,,przeżywać naturę,,! skąd w takim razie tyle tych kolorowych żon??? ...ale ubaw!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Yafeu Fula)
Wiking
sluchALEM dzisiaj radia ,akurat rozmawiali jacys panowie po angielsku o norwegach na NRK 4 (norw.stacja radio) i co slysze :
mowili ze 60% norwegow nie zmienia codziennie bielizny !! ...a 5% zmienia ja nie czesciej niz raz na 5 dni !! i to prawda wszystko jest !! pieprzone syfiarze !!!
mogliby sie duzo od nas uczyc ,a uwazaja sie za panow tego swiata ,nienawidze ich -lubie tylko korony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Izabela :-)
(Izulla)
Wiking
Klamstwo szyte grubymi nicmi....
Musza jeszcze troszke popracowac nad sciemnianiem, slabo im wychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr jankowski
(petter75)
Wiking
Norwedzy maja tylko popyt u Filipinskich kurewek ktore za pare koron zrobia im loda...banda brudasow,smierdzieli,nierobow i debili!!!Mam nadzieje,ze Polacy w koncu sie zjednacza i pokaza tym imbecylom gdzie jest ich miejsce....czego Wam i sobie zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok