Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Cave Canem - Tajemnicza osoba napada na norweskie kościoły - Norwegia

Czytali temat:
(423 niezalogowanych)
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Cave Canem - Tajemnicza osoba napada na norweskie kościoły
To pewnie jakis moher zbiera krzyze z calej norwegii zeby postawic pod palacem prezydenckim w w-wie, hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Even)
Wiking
=)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
B. J
(xxl2009)
Wiking
to nie ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Osoba ta nie jest wyznawca szatana tylko ateista.
Sama jestem katoliczka i nie podoba mi sie to co robi, ale krzywdy nikomu nie robi i nic nie niszczy.
A prpos krzywda jakie masoneria wyrzadzila kosciolowi...a tego jak chrzescijanie palili na stosie niewiernych nikt niepamieta?
Kazdy ma prawo wyboru wlasnej religii i nie powinien narzucac nikomu swojej. Kazdy tez ma prawo do wypowiedzenia swojej opinii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Krieg Krieg
(Krieg)
Wiking
Poganska dzicz?
najciekawsze że zazwyczaj mówią tak ludzie nie zdający sobie sprawy z własnej historii i pochodzenia, za to mówią: "jestem Polakiem/chrześcijaninem", a co ma bycie polakiem do bycia chrześcijaninem? religia na ziemiach polskich to Słowiańska Wiara, w Norwegii to wiara wikińska( sugeruje odnieść się do fachowej literatury np."EDDA".

A co się tyczy Cave Canem `a to stoję za nim murem a i pomógłbym mu gdybym go znał prawa nie łamie,a opinię swoją głośno manifestuje.

SŁAWA mu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok