Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wywiad z Tomaszem Górskim, uczestnikiem projektu Samopomoc dla pracowników branży budowlanej - Norwegia

Czytali temat:
(236 niezalogowanych)
44 Posty
T D
(tomek78)
Nowicjusz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wywiad z Tomaszem Górskim, uczestnikiem projektu Samopomoc dla pracowników branży budowlanej
Tez bylem na tym szkoleniu, brak profesjonalizmu, niedoinformowanie, niepraktyczna wiedza. Moim zdaniem maszynka do wyciagniecia kaski z funduszy Jedyny plus to duzo smiechu na "zajeciach"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
kolejna głupota, śmieszne ale prawdziwe, darmowe nauki języka -dobry żart
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
ta już lecę do kolegi żeby mi pomógł w sprawach urzędowych hahahaa, zanm język tak samo jak ten gość w tym artykule a może nawet lepiej ... bez obrazy, a żeby ciebie oświecić lepiej to ci powiem że zanim ty tu przyjechałeś-aś, to ja już tu dawno pracowałem, i było to trochę bardziej skomplikowane niż teraz sobie przyjechać i narzekać-nawet pod tym względem że na wjazd do norwegii czekało się dość długo z takiego powodu że najpierw pisało się papiery do ambasady norwegii w polsce-zresztą co ty wiesz o zabijaniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
pozdro dla wszystkich ,, starych wyjadaczy,, w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów