Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1 na 3 nie dostaje pieniędzy za nadgodziny - Norwegia

Czytali temat:
(215 niezalogowanych)
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 1 na 3 nie dostaje pieniędzy za nadgodziny
no takiej propagandy nie słyszałem dawno, co mogę powiedzieć-że na pewno nikt tutaj nie pracuje sobie ponad 8 godzin dziennie za darmo-bo to już jakaś propaganda, może Norwedzy niedługo powiedzą że pracują całkowicie bez żadnego wynagrodzenia za pracę hahaha, artykuł wyssany z palca i nie ma w to co wierzyć bo nikt tutaj nawet nie pierdnie za darmo po ośmiu godzinach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
PIOTR MOSKAŁA
(PIOTRMLODY)
Wiking
jestem tego samego zdania...!! chociaz moze w tym artykule nalezy sie skupic bardziej nie na darmowej pracy ale na tzw 150 i 200. bo tak jak mowisz mase1 za darmo nie rusza swych ociezałych tylkow, ale wszyscy co pracuja nie zamierzaja sie zwolnic... takze wydaje mi sie ze dostaja wynagrodzenie za kazda nadgodzine ale bez dodatkowych procent ktore im sie naleza za dluzszy wymiar pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Jeśli oczywiście w ankiecie sie mówi o polakach zameldowanych w Norwegii ,To napewno tacy Norwegowie nie dostaja pieniedzy za godziny nadliczbowe .Bo rodowity Wiking pracuje tylko 7,5 godziny dziennie i to mu wystarcza na spokojne życie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok