Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polacy wytoczyli pozew sądowy Adecco, za bezpodstawne zwolnienie z pracy - Norwegia

Czytali temat:
(1217 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy wytoczyli pozew sądowy Adecco, za bezpodstawne zwolnienie z pracy
powinni zgnoic tych skur...z Adecco, w ryja i do piachu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kristofer.norway)
Wiking
Adecco to duza miedzynarodowa korporacja , wiec sprawa nie bedzie prosta , maja prawników z doswiadczeniem w takich sytuacjach , pewnie skończy sie na minimalnych odszkodowaniach i przeprosinach , taki american beauty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
Może masz racje, ale tu są dowody nie do podważenia. Ponadto sprawą mocno zainteresowały się norweskie media
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marcin100782)
Wiking
To prawda powinni wyeliminować nieuczciwych pracodawców z rynku norweskiego.Właśnie to samo przeszłem tyle że w innej firmie ale na moje szczęście zajął się tą sprawą prawnik z norwegi.Była to oczywiście dużo miejsza firma i to na dodatek prowadzona przez Polaków.Oczywiście po przepracowanym miesiącu w tej firmie zażądaliśmy wynagrodzenia.Usłyszeliśmy że niema i mamy do polski wracać.Dzisiaj ta firma jest bankrutem i kase otrzymamy z funduszu gwarantowanego od państwa norweskiego a panstwo norweskie odzyska swoje pieniadze od tej firmy.Oprócz tego dostaniemy tzw.stresowe.Polacy walczcie o swoje pieniądze zarobione i nie odpuszczjcie takim firmom bo w piórka urosną a wam sie należa wypracowane pieniądze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Michal Dziecielski
(Bambino)
Wiking
chlopaki jestesmy z wami juz dawno ktos powinien sie zajac tymi skurwielami !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
rozj//e///bać Adecco !!!! najgorsze g///ó///no jakie powstało w tym kraju jak i na świecie. Powinni się nazywać _ Organizacja rozwoju niewolnictwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(andrzej1960)
Wiking
Bardzo prosze o kontakt autora tego artykulu o jakikolwiek kontak ze mna. Dnia 09.01.2011 wracajac z pracy zginal tragicznie Moj najblizszy kuzyn , brat Jaroslaw Galazka do czasu wypadku dlugoletni pracownik Adecco Oslo Dzieki nie kompetencji Kilanowskiej , nie pisze pani do tej pory Jarek jest jeszcze gdzies tam w chlodni , sorki bol nie pozwala mi pisac , jedno dodam jak potraktowano mnie pelnomocnika rodziny zmarlego dnia 20.01 2011w siedzibie Adecco Oslo,wola o pomste do nieba .Dla kilanowskiej SP.Jarek jak i jego najblizsza rodzina to temat zamkniety ,byl zginal ,przyjda nastepni.Dodam tylko jedno dzieki tej osobie S.P. Jarek nie spoczywa jeszcze godnie pozegnany przez rodzine i bliskich.przepraszam za chaotyczna wypowiedz , ale bol wciaz jest ,jeszcze raz prosze autora tego artykulu o kontakt ,udziele wiecej informacji na temat Adecco , zreszta tez jestem bylym ich pracownikiem .
1960andrzej@wp.pl
tel.45079646
kilanowska badz pewna ze naglasnie ta sprawe ,nie odpuszcze tego obiecalem to SP Jaroslawowi Galazce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(andrzej1960)
Wiking
,udziele wiecej informacji na temat potraktowania mnie i najblizszych tragicznie zmarlego Jaroslawa w bezposrednim kontakcie.
1960andrzej@wp.pl
tel.45079646
Jak widzisz kilanowska nie wystepuje anonimowo , obiecalem S.P.Jarkowi ze nie odpuszcze jak potraktowala Cie Drogi Bracie.....Twoja firma adecco oslo........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Michał Traczyk
(gagadrago)
Wiking
Nie bójcie się mówić jak adecco wykorzystała ludzi bądź nadaj w jakis sposób wykorzystuje. Oni są nastawieni na zarobek jak największy przy wykorzystywaniu ludzi których zatrudniają u siebie. Media są razem z nami i nie pozwolą na takie traktowanie obcokrajowców przez adecco. Pani kilanowska jest skonczona, jej czas dobiega konca i innych osob jej podobnych po tym co zrobila swoim rodakom i pomogla firmie wydusiic z nich ostarnia iskre nadziei na normalne zycie. Badzmy czujni i sie nie dajmy, mamy prawo wieksze niz im sie wydaje wiec my jestesmy gora i wygranymi w tym wszystkim. Nie dajmy im tej satysfakcjii ze sa lepsi od nas bo tak nie jest. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
ja pracowałem a Adecco i nigdy nie miałem żadnych problemów, były co prawda od czasu do czasu małe kłopoty ale rozwiązywane były na bieżąco. Nierozumiem że ludzie narzekają na pracę w Adecco ale dalej pracują zamiast się zwolnić i znaleść inną lub wrócić do Polski.

Jak się ma fach w rękach to problemów nie ma a jak się jedzie na farmazonie jak duża część pseudofachowców z Adecco to problemy się ciągną.

Trzeba pamiętać że konsultantki z Adecco też mają swoich przełożonych i tylko tępy łeb może całą odpowiedzialność zrzucić na Nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok