Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil . (1156 niezalogowanych)
25 Postów
G K
(Grzech)
Wiking
Sykepleier, inteligencjo chodząca, jak to dobrze ze rozświetlasz nasza ciemnotę swoim blaskiem.

p.s Jak znasz norweski tak jak polski, to lepiej już nic nie mów : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
pawel pawel
(pawel2011)
Wiking
Tobie to trzeba pierw kurs polskiego zorganizować!!!! a wynająć do sprzątania możesz własną matkę i zapłacić jej z 20 nok. bo pewnie cię nie stać na więcej!!!! Ja osobiście miałem z nią do czynienia!!! Dlatego niechcę aby ta osoba mnie reprezentowała w tym kraju!!!!!!!!! Tak jak i reszta Klubu Polskiego!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Artur Dabrowski
(Artur.Dab)
Wiking
Niestety ja też miałem nieprzyjemnośc poznania Pani Edyty Stylo. Nie wiem jak ona może mowic o demokracji skoro tam gdzie działa walczy z nią i zakazuje jej stosowania!! A podobno mieszkamy w Norwegii. Tak samo z miejscem spotkań dla Polaków, które rzekomo chce wywalczyc--BZDURA!!--od dawna bierze kase z miasta na swoją galerie, którą podaje jako siedzibę i miejsce spotkań Polaków. Dzialałem z nią przez jakiś czas i naoglądałem się takich rzeczy, że zakazałbym jej wpuszczania gdziekoliwek gdzie się coś dzieje, a przede wszystkim tam gdzie są pieniądze-- mataczy, kłamie, nie rozlicza się, naciąga wydatki, a ludzi którzy pomagają jej w róznych imprezach (zapieprzają za nią) obrzuca obelgami, obgaduje i zastrasza jak tylko chcą jakiś wyjaśnień lub dowodów na prawdziwośc jej działań. KAŻDEGO PRZESTRZEGAM-- uczcie się na błędach innych. Znam mnóstwo osób, którym jest winna pieniądze i żeby ich nie oddawac wymyśla na nich kłamstwa i pomówienia. A JEŚLI CHODZI O TEN NIESZCZĘSNY KLUB POLSKI, KTÓRY ZRUJNOWAŁA TO NIKT JUŻ W NIM NIE CHCE BYC-- została garstka ludzi (około 20 osób) które jeszcze widocznie na własnej skórze nie przekonały sie jaki to kwiatek. A jej opowieści o rzekomo 200 członkach to bajki i fantazje. WIDZIAŁEM!!!--- Pani Edycie Stylo mówie nie!!!
p.s. Myslałem, że Moja Norwegia to rzetelne źródło informacji?? Podajecie (w innym artykule również), że to jedyna Polka, która kandyduje/działa w partiach norweskich?? BZDURA!!! Znam osobiście dwie inne osoby- też kobiety i też Polki!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Artur Dabrowski
(Artur.Dab)
Wiking
Niestety ja też miałem nieprzyjemnośc poznania Pani Edyty Stylo. Nie wiem jak ona może mówic o demokracji skoro tam gdzie działa walczy z nią i zakazuje jej stosowania!! A podobno mieszkamy w Norwegii. Tak samo z miejscem spotkań dla Polaków, które rzekomo chce wywalczyc--BZDURA!!--od dawna bierze kase z miasta na swoją galerie, którą podaje jako siedzibę i miejsce spotkań Polaków. Dzialałem z nią przez jakiś czas i naoglądałem się takich rzeczy, że zakazałbym jej wpuszczania gdziekoliwek gdzie się coś dzieje, a przede wszystkim tam gdzie są pieniądze-- mataczy, kłamie, nie rozlicza się, naciąga wydatki, a ludzi którzy pomagają jej w róznych imprezach (zapieprzają za nią) obrzuca obelgami, obgaduje i zastrasza jak tylko chcą jakiś wyjaśnień lub dowodów na prawdziwośc jej działań. KAŻDEGO PRZESTRZEGAM-- uczcie się na błędach innych. Znam mnóstwo osób, którym jest winna pieniądze i żeby ich nie oddawac wymyśla na nich kłamstwa i pomówienia. A JEŚLI CHODZI O TEN NIESZCZĘSNY KLUB POLSKI, KTÓRY ZRUJNOWAŁA TO NIKT JUŻ W NIM NIE CHCE BYC-- została garstka ludzi (około 20 osób) które jeszcze widocznie na własnej skórze nie przekonały sie jaki to kwiatek. A jej opowieści o rzekomo 200 członkach to bajki i fantazje. WIDZIAŁEM!!!--- Pani Edycie Stylo mówie nie!!!
p.s. Myslałem, że Moja Norwegia to rzetelne źródło informacji?? Podajecie (w innym artykule również), że to jedyna Polka, która kandyduje/działa w partiach norweskich?? BZDURA!!! Znam osobiście dwie inne osoby- też kobiety i też Polki!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
przemek przemkowski
(przemo2000)
Wiking
Popieram masz rację!!!! To jest NAJWIĘKSZY OSZUST jakiego spotkałem w Norwegi. Nawet nasi tutejsi polscy pracodawcy mogliby się uczyć przekrętów!!! Prawdę powie tylko w tedy jak się pomyli albo jest na ''gazie''. Kategorycznie się sprzeciwiam żeby taka osoba mnie reprezentowała w Norwegii bo zjebie nam opinie, którą mamy dobrą u Skandynawów. A ty Sykeplaier wynajmij swoją siostrę i niech ci dom posprząta za 40 koron bo na więcej cię nie stać matole jebany!!!!!! A pieniądze mi oddaje od zeszłego lata i za każdym razem je zapomina!!! W klubie polskim też jej mają dość, tak jak wszędzie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eddieta Kowalska
(Jebnieta)
Wiking
Ale brzydka baba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
dorota kucma
(dora.kucma)
Wiking
A DO TEGO NIEUCZCIWA NACIAGACZKA I WYLUDZACZKA KASY OD POLAKOW. ZNALAZLA SOBIE TAKA PRACE, WYLUDZANIE KASY. MOJA ZNAJOMA MIALA Z NIA DOCZYNIENIA W TYM GOWNIANYM KLUBIE, UCIEKLA Z NIEGO BO JA TA SLICZNA PANI PROBOWALA NA KASE NACIAGNAC. PRECZ. ZROBMY MANIFESTACJE PRZECIWKO JEJ KANDYDATURZE. piszcie do mnie kto sie dolaczy do PROTESTU dora.kucma@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Andrzej K
(andrzej1965)
Wiking
Ale to normalne żeby polak pod polakem kopał dołki tylko ze morze sam w nie wpaści ja bardzio sie ciesze ze nasz polka bedzie a szkoda gadaci brak słów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
andrzej1965 napisał:
Ale to normalne żeby polak pod polakem kopał dołki tylko ze morze sam w nie wpaści ja bardzio sie ciesze ze nasz polka bedzie a szkoda gadaci brak słów

Ty hyba dźiśej za durzo pići...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piecka2308)
Wiking
Zanim zaglosuje na te pania musi mi przedstawic dokumenty swiadczace o polskim pochodzeniu,minimum 5 pokolen wstecz.Chce by reprezentowal mnie prawdziwy Polak lub Polka.Nie ma sie o co gniewac,ale niestety mamy juz doswiadczenie(bynajmniej ja) z naszej ojczyzny i wiemy jakiej narodowosci typy reprezentuja Polakow w kraju i na arenie miedzynarodowej.Wiemy kto sprzedaje nasz narod. Dziekuje pieknie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok