Niestety ja też miałem nieprzyjemnośc poznania Pani Edyty Stylo. Nie wiem jak ona może mowic o demokracji skoro tam gdzie działa walczy z nią i zakazuje jej stosowania!! A podobno mieszkamy w Norwegii. Tak samo z miejscem spotkań dla Polaków, które rzekomo chce wywalczyc--BZDURA!!--od dawna bierze kase z miasta na swoją galerie, którą podaje jako siedzibę i miejsce spotkań Polaków. Dzialałem z nią przez jakiś czas i naoglądałem się takich rzeczy, że zakazałbym jej wpuszczania gdziekoliwek gdzie się coś dzieje, a przede wszystkim tam gdzie są pieniądze-- mataczy, kłamie, nie rozlicza się, naciąga wydatki, a ludzi którzy pomagają jej w róznych imprezach (zapieprzają za nią) obrzuca obelgami, obgaduje i zastrasza jak tylko chcą jakiś wyjaśnień lub dowodów na prawdziwośc jej działań. KAŻDEGO PRZESTRZEGAM-- uczcie się na błędach innych. Znam mnóstwo osób, którym jest winna pieniądze i żeby ich nie oddawac wymyśla na nich kłamstwa i pomówienia. A JEŚLI CHODZI O TEN NIESZCZĘSNY KLUB POLSKI, KTÓRY ZRUJNOWAŁA TO NIKT JUŻ W NIM NIE CHCE BYC-- została garstka ludzi (około 20 osób) które jeszcze widocznie na własnej skórze nie przekonały sie jaki to kwiatek. A jej opowieści o rzekomo 200 członkach to bajki i fantazje. WIDZIAŁEM!!!--- Pani Edycie Stylo mówie nie!!!
p.s. Myslałem, że Moja Norwegia to rzetelne źródło informacji?? Podajecie (w innym artykule również), że to jedyna Polka, która kandyduje/działa w partiach norweskich?? BZDURA!!! Znam osobiście dwie inne osoby- też kobiety i też Polki!!