Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Ceny ropy biją kolejne rekordy. Czy niebawem zapłacimy 17 NOK za litr benzyny? - Norwegia

Czytali temat:
(325 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ceny ropy biją kolejne rekordy. Czy niebawem zapłacimy 17 NOK za litr benzyny?
dodac ze posiada instalacje gazową )
trzeba miec ojca w statoil albi w orlenie, zeby kupis auto 4.2l benzyna.....
albo sąsiadom chciałem gula rozhustac, albo lans poprostu......
fajnie sie jezdzi i frajda z przyspieszenia, ale na stacji płacz i zgrzytanie zebami )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
Wracamy do kraju, zasiewamy nieużytki rzepakiem i wszystkie petro-country mamy gdzieś a ICH krew zalewa, jak się Wam taka "wizja" przyszłości, podoba? )
Cała Litwa, Białoruś i Ukraina stoją odłogiem-żygac się chce na takie wieści!

Ps Największą podwyżkę w cenie benzyny robi akcyza i podatek a nie cena ropy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Cezary Wysocki
(cwysocki)
Wiking
Z wielkim zalem sprzedam Audi a6 4.2L , kombi w dobrym stanie Odp. Niema Gazu i tankuje tylko 99 na shellu (czasem z placzem fakt , ale cos za cos , nie tyle co gula sasiadom rozchustac choc napewno im skacze jak odpalam hehehehehe (strumienica robi swoje) . A po odstawieniu dzieci w przedszkolu sruuuuuuu Pozdrawiam fanow dobrej jazdy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
pozdrowienia i szerokoscina drodze . 3.5L V6 Chrysler 300M - rowiez bez gazu

marianek73 - jak sie kupuje takie auto to czlowiek liczy sie z duzym spalaniem wiec ani ja ani pewnie kolega nie placze tankujac na stacji bo tego wlasnie sie spodziewal, moj spala 20l/100km w miescie, stac mnie na to....a przyjemnosci z jazdy nie zastapi Ci zaden inny silnik-gniot, ponizej 2.5 litra to sa silniczki rowerowe a nie do samochodow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok