Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Przemek Paker Mariusz Tabian magda gruza ania721 (7935 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: I ta poezje opowiadasz tym studentka ktore ci mowia ze z toba pierwszy raz i w ogole ?

A te nowoczesne kobiety to chyba w norweskim pubie spotykasz co maja takowe nastawienie.... tyle ze po tych "pierwszorazowych" studentkach i norwezkach z pubu to kiedys sie wybierz do lekarza.... to lista "bonusow" bedzie pewnie dluga "jak ruski rok" (bo takie tez jest powiedzenie) i pewnie ukoronowana schorzeniem o nazwie AIDS.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
daj się kobietom wypowiedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
zgadzam sie jak najbardziej z jasta102 ze powinna jakas szczera kobieta sie wypowiedziec i najlepiej nie jedna, niestety nie mamy tu za wiele kobiet wiec raczej sie to nie uda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(ewelka_76)
Wiking
Nie zasmiecajcie mi wateczku bezsensownymi wywodami o przyrodzeniu, studentkach itp, bo nie o to mi tu chodzi...no chyba ze ktorys z panow reflektuje...to zapraszam...pogadamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
Krzysiek111111 napisał:
zgadzam sie jak najbardziej z jasta102 ze powinna jakas szczera kobieta sie wypowiedziec i najlepiej nie jedna, niestety nie mamy tu za wiele kobiet wiec raczej sie to nie uda

zastaniow sie nad tym co piszesz ?

bo zaczynasz bredzic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
Co jest według ciebie bzdura ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
serviceteknikere napisał:
[quote]Krzysiek111111 napisał:

zgadzasz sie z jasta ? z tym co mysli o kobietach ?
szczera kobieta....jakbys watpil w ich istnienie ?
wiec raczej sie nie uda ,,,,

przecierz to twoje slowa i sie dziwisz ze jestes sam !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
Aha powiem Ci tak byłem 6 lat z kobieta niedawno w sumie sie rozstalismy i po tym jakie teraz sa kobiety stwierdzam ze znalezienie uczciwej szczerej kochajacej ciebie kobiety jest trudne a zgadzam sie z jasta bo napisał ze kobiety maja sie wypowiedziec i z tym sie zgadzam a nie z kazdym postem ktory napisała w swojej historii na MN. Przez 6 lat nnie szukałem kobiety ani nie zwracałem uwagi na to jakie sa a teraz wydaje mi sie ze wiekszosc szuka bogatego goscia to wszystko a jak jest przekonam sie moze kiedys sam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Do facetów na Mojej Norwegii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
sowa zielona
(zielonasowa)
Wiking
Wiesz co zal mi Ciebie Krzysztofie .Niedobrze mi sie robi jak sie publicznie uzalasz nad soba wszyscy mamy problemy!!!
Ze po 6 latach zostawila Cie dziewczyna-widocznie nie byles taki cudowny
Radze Ci poczekac z szukaniem dziewczyny i poukladac sobie w glowie bo jak bedziesz wszystkich wrzucal do jednego worka to i sam tam trafisz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok