Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dlaczego Wyjadasz Mi Frytki Batłomiej :) (2748 niezalogowanych)
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
czesio.:* napisał:
jaworro napisał:
kazda osobe jest stac na to na co jej sie wydaje ze jest ja stac lub na to co sobie wmowi

noo...bardzo to głębokie co napisałeś...
przypominasz troche S.Tymińskiego...

Widze ze oczytanym czlowiekiem jestes, ciesze sie.
Moze kiedys wpadniesz na moja ksiazke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
a ty nie miales podrozowac??gdzie teraz jestes??na Kubie??Miami ??? pochwal sie pewnie siedzisz w chalupie wpierdalajac zupke chinska, liczac na to ze naciagniesz jakiegos frajera na kase.....wez sie do roboty, zarob i pozniej podrozuj, jak to robi wiekszosc osob w Norwegii......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
książkę hahahahahhaha teraz byle frajer pisze książkę i próbuje zwojować świat. weź sie do roboty człowieku, moja dobra rada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
zadalem proste pytanie gdzie jestes?? bo domyslam sie ze w podrozy, to pochwal sie a nie, puste slowa, ze wolisz podrozowac niz pracowac, a siedzisz w domu i zasmiecasz fora poszukujac potencjalnych klientow(czyli pracujesz a nie podrozujesz) wiec sam sobie zaprzeczasz i robisz z ludzi "debili"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
piesze podroze ?
niewiele kosztuja
w dobrych butach zrobie 2000km w rok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów
Ela B.
(Eli1234)
Początkujący
Eee tam. Czepiacie się. Temat jest luźny. Chyba każdy woli podróżować , niż pracować . Bynajmniej ja tak . A czy ktoś może sobie na to pozwolić,czy nie to inna kwestia . To jak z milionem innych pytań. "Wolisz być na urlopie,czy w pracy?" No jasne,że na urlopie, ale takie zapytanie nie oznacza od razu, że ktoś urlopuje sobie cały rok .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Eli1234 napisał:
Eee tam. Czepiacie się. Temat jest luźny. Chyba każdy woli podróżować , niż pracować . Bynajmniej ja tak .

Czyli wychodzi na to że nie lubisz podróżować, przynajmniej tak mi się wydaje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów
Ela B.
(Eli1234)
Początkujący
Dzieki za literowke . Po 6 godzinach sleczenia nad ksiazkami wcale mnie ona nie zaskoczyla . No,ale chyba nie to jest glownym watkiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
sergiusz napisał:
a ty nie miales podrozowac??gdzie teraz jestes??na Kubie??Miami ??? pochwal sie pewnie siedzisz w chalupie wpierdalajac zupke chinska, liczac na to ze naciagniesz jakiegos frajera na kase.....wez sie do roboty, zarob i pozniej podrozuj, jak to robi wiekszosc osob w Norwegii......

Miami jest zajebiste - POLECAM - znacznie lepsze w realu niz siedzac wlepionym nosem w TV - pewnie wiesz o czym mowie Sergiusz.
Jezeli masz problem z tym co pisze, robie, pracuje czy tez nie. P{roblem z tym gdzie jestem i co jem na obiad to opusc te formum KOLEZKO i proponuje wiesz co.... WAKACJE !!!

Jedz, odpocznij i wez gleboki oddech - lepiej sie poczujesz i nie bedzie Cie tak irytowac to ze inni lepiej sobie w zyciu poscielili jak TY.

Pzdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj